![]() |
Re: VIFA Pico- Lino
1 Attachment(s)
Samo da javim da je novi Pico Lino MKII stigao :D
Jos je u fazi razrade drajvera, ali prvi slusni testovi su vise nego FENOMENALNI. Primetno veci SPL, visoki su prica za sebe, bass buduci da kutije jos nisu prosvirane ( razradjene ) nije jos merodavan ali obecava vecu preciznost i cistocu ali o tom po tom. Vazi i dalje da ko zeli da cuje neka se javi, sada je izbor jos veci :) Jos su u "radnom" izdanju, cim se zavrsi isprobavanje internog damping materijala ( kolicinski) bice ofarbane u "specijalni" finish ...kao i Super MEE ;) |
eto me , jos cu ovog puta poneti i moje pojacalce :]
|
Opaaa čestitam na novim kutijama izgledaju fenomenalno! Zami?ljam već kako će tek izgledati sa fini?om.. :)
Eto sada mo?e? meni da da? stari par dok ja ne zavr?im moje kutije :D Za sada imam samo gotovu skretnicu i razrađene drajvere :) http://i22.photobucket.com/albums/b3...s/DSC_0072.jpg ?ice nisu skraćivane radi mogućnosi eventualnog redizajna ukoliko za to bude potrebe.. |
Quote:
Hvala. hvala :D Jos su u fazi razrade i podesavanja. Nadam se da ce za taktons biti tip top...verovatno u nekoj plavoj ili cak ljubicastoj boji . Stari par...hm,hm...ce da vidimo, svasta je moguce ;) |
Meni majstori sutra krecu sa izradom kutije....valjda ce brzo da je zavrse....sad ostaju jos samo drajveri kao bitnija stavka...
Moritz...imas li neku ideju kako da ih nabavim? |
Zahvaljujuci Moritzu.....drajveri stizu sledece nedelje:D :D :D
|
Eto, jos jedan par ce da zazivi :) . Bilo bi dobro da ih uporedimo kada ih budes sklopio, da vidimo kako se ponasaju sa razlicitim komponentama i dampinzima.
|
Quote:
unapred se radujem slusanju ovih auratona(trenutno sam pozajmio jedan par) na stereoidima |
Dosta ce se razlikovati po komponentama i samom sklapanju kabineta, tako da ce biti interesantno uporediti ih. Koje pojacalo planiras?
|
Quote:
Jos se lomim oko pojacala...jurim nesto polovno a sa dobrom reputacijom... U svakom slucaju imam tu kod prijatelja Brystona od 2000 eur....pa cu malo da vidim kako ce na njega da reaguje Picolino. |
All times are GMT +1. The time now is 02:02 PM. |