Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Produkcija - Tehnike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Test Sabiranja (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=18855)

perun 16-08-2007 02:58 PM

Re: Test Sabiranja

Quote:

Originally Posted by RetroMan (Post 165713)
Pa ja to uopste nisam rekao, vec naprotiv, da mi ti visoki smrde na ITB, i jos sam se ogradio, da je mozda greska do masteringa, jer NEMA sanse da tako zvuce visoki na SSLu, kapish? :da:

RM

Onda ti je oprosteno! A mene ubi mamurluk od sinoc...

Svrati malo do nas kad se vrnes s mora.

Pozdrav!

fipke 16-08-2007 04:39 PM

Quote:

Originally Posted by perun (Post 165697)
Ne moze??? Nisam znao. Hahaha... Hvala za informaciju.:wc:

ja se izvinjavam, ti ili neko drugi verovatno moze. ali ono sto je moja poenta bila da daw mixevi MOGU da zvuce sire nego sto MOGU na desku sto sam ja uzeo kao svoj prepoznavajuci komentar izmedju dva primera.

ne razumem zasto svako mishljenje, pa cak i za tudje radove, neko mora uvek da shvati licno. ne razumem zasto u svakom topicu mora da se nadje neko koji smatra da je samo on u pravu, bogom dan, i da je njegovo uvek ispravno. i lepo sam rekao sebi da se necu mesati, ali opeko sam se i ok evo zvanicno se povlacim iz ovakvih diskusija. barem sam probao. :hm:

perun 16-08-2007 05:16 PM

Quote:

Originally Posted by fipke (Post 165725)
ja se izvinjavam, ti ili neko drugi verovatno moze. ali ono sto je moja poenta bila da daw mixevi MOGU da zvuce sire nego sto MOGU na desku sto sam ja uzeo kao svoj prepoznavajuci komentar izmedju dva primera.

ne razumem zasto svako mishljenje, pa cak i za tudje radove, neko mora uvek da shvati licno. ne razumem zasto u svakom topicu mora da se nadje neko koji smatra da je samo on u pravu, bogom dan, i da je njegovo uvek ispravno. i lepo sam rekao sebi da se necu mesati, ali opeko sam se i ok evo zvanicno se povlacim iz ovakvih diskusija. barem sam probao. :hm:

Pa reci mi... kako da ne reagujem na ovakvu glupost!? Ne mogu da shvatim ovo licno, jer je u pitanju grupna diskusija. A ne zelim da neko poveruje u ovakvu budalastinu.

Pozdrav. Nema ljutnje!

Bitch 16-08-2007 05:35 PM

Pozdrav svima,ja se izvinjavam sto ne pisem,upravo sam stigao iz Dubrovnika,samo da se malo naspavam pa kacim sutra rezultate suma i dajem comments.Sad pisem sa mobilnog.Pozz :-)

Max 16-08-2007 05:54 PM

Evo ga

Fipke .... vrlo inteligentno slusanje ..... mozda si i najbolje pogodio sustinu ..... takodje i ti Perune si bio u pravu , i bilo je uzivanje da citam ono sto su svi napisali ....

Arr 1 ITB

Arr 2 OTB

Kao sto su mnogi i predpostavili ..... eto , meni je licno ovaj test dosta pokazao .... i da OTB ima svoj zvuk ..... i da se moze prepoznati , isto tako ne mora da mix bude i bolji , jer su misljenja o kvalitetu mixa podeljena , sa blagom prednosti na ITB mix ....

Nadam se da vise nece biti polemika ... i zao mi je sto se jos neki ljudi mudro nisu ukljucili u test

Jos jednom HVALA svima koji su bili dovoljno " hrabri " da ucestvuju :)

Pozdrav

idekius 16-08-2007 07:14 PM

Hvala tebi na trudu i uploadovanim fajlovima!

Nisam ucestvovao, ali sam pratio razvoj dogadjaja...
Javljam se samo da pohvalim akciju i zahvalim na njoj...

HeatMan 16-08-2007 07:26 PM

JESSS! moje profesionalno uho je radilo i u sitne sate i pogodio sam.. :)

hahahhh..

hvala maxo.. svaka chas'..

Gianfranco 17-08-2007 09:59 AM

Evo juce sam stigao sa mora,a sada skinuo... cim sam pustio arr1 (a da nisam jos skinuo arr2),pomislio sam ovo mora da je ITB... (pa posle toliko godina rada ITB logicno je da prepoznajem taj sound)

Onda sam cuo arr2 i razlika je bila stvarno velika. Slusao sam na tisoj jacini,sa koncentracijom na zvuk,a ne na mix...
Prvi zvuci klasicno digitalno sterilno,a drugi analogno toplo,mnogo uzbudljivije i zanimljivije... iako su odnosi u mixevima veoma slicni,skoro identicni.

Ovo je odlican primer odnosa ITB i OTB. Hvala Max!

Max 17-08-2007 10:04 AM

Sad ne vazi ...... ne racunas se ;)

Pametovanje se prihvata samo pre resenja

Pozdrav

SHIVA 17-08-2007 10:20 AM

svaki general je pametan poslje bitke... al badava.

All times are GMT +1. The time now is 12:44 AM.