![]() |
Re: Stigo CS-15 !!!!
ma znam ;)
odlicna zafrkancija 10 DRAW 10.5.4 "sad bi potpisao da se mogu vratit ta vremena ...." 20 LOAD "*" ,8,1 (sa stare IPLAS kasete...e to su bila vremena pa turbo za stelanje ...jaooooo) 30 GOTO 10 40 END |
Quote:
Eh... ja nisam bio toliko bogat... imao sam prvo polovni spektrum... naravno... bez microdrive.... :rotfl: pozdrav bogi |
Quote:
|
ajmo otvotiti ITALO DISCO THREAD....negdje,,,recimo razno :bounce2: :bounce2: :bounce2: :bounce2: :bounce2:
|
|
Quote:
btw: ako ne brijesh na filozofiju to samo znachi da ne volish znati istinu, shto je logichna posljedica filtriranja stvarnosti. Naime filozof je svaka osoba koja cijeni znanje... philos = lover, sophia = wisdom. Chisto da imash u vidu prie nego se slijedechi put klasificirash kao osoba koja ne brije na znanje svega rechenicu nakon shto tvrdish da je znanje potrebno za slushanje glazbe. ;) |
Quote:
Quote:
Quote:
Aha.... a ja sam vjeverica sa rozim tufnama na repu i dolazim iz zemlje Dembelije :D |
Quote:
I to ne bilo koji auto. Nego obavezno tamno plavi fiat 130 sa spu?tenim prozorima!!!!! http://www.gruppofiatfinlandia.fi/fi...t/DSC02512.JPG Obavezno Taljanske rege. A pičke padaju.......... Kada smo već kod kuruze, evo ljudi, uzmite kantu za riganje i pogledajte ovo: http://www.youtube.com/watch?v=x20v9F-sWHQ (to je onaj lik iz baywatcha) |
@ Shiva
vidim i ja da ti brijes......pretjerano filozofiras.... ja ne toliko da sam filozof...ili ide ili neide.... jebiga nismo sada na istoj frekvenciji a kaj ti slusas ??? kaj je tebi super |
Pa od elektronike recimo Amon Tobin, Seven Ark, Instant Sadhu, Hallucinogen in Dub, Carbon Based Lifeforms, Heiko Laux, Ricardo Vilalobos, Shpongle...
od ozbiljnije glazbe postave tipa: John Scofield, Pat Metheny, Steve Swallow & Bill Stewart, Vlatko Stefanovski & Miroslav Tadich, Tuck & Patti, Pink Floyd... ima toga puno ali ovo je dosta da dobijesh okvirnu sliku muzike koju volim. |
All times are GMT +1. The time now is 07:17 PM. |