Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Najbolji Studio U Srbiji? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16521)

filip 18-01-2007 12:06 AM

Re: Najbolji Studio U Srbiji?

ko je glavni baja za studio hummer? tj ko je glavni sto stoji iza njega, ako sme da se zna?

pozdrav

Arthur 18-01-2007 12:08 AM

the bitch

filip 18-01-2007 12:13 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur
the bitch

sorry bitch, nisam znao

pozdrav

idekius 18-01-2007 12:50 AM

Quote:

Originally Posted by *L*e*l*a*
Jesi li slusao nekad Indian's Sacred Spirit?

Imam ja taj disk... to je koliko se secam druga polovina devedesetih... zanrovski pripada vremenu kada se malo kombinovala ambijentalna i ethno muzika. Radi se o Indijanskim duhovnim pesmama sa dosta elektronike i atmosverom Enigme... za to (a i za ovo) vreme vrlo moderno producirano...

Odlican CD i vredi ga i danas preslusati!

Do duse, imena pesama i sami textovi su malo teze razumljivi :mrgreen: Ly-O-Lay Ale Loya... :)

Steka 18-01-2007 08:22 AM

Quote:

Originally Posted by kVu
eto vidis... a bas ta pesma mi se cini da je najgore smixana i masterovana

Master za Lud i Ponosan je radjen u Sony NY.

kVu 18-01-2007 10:16 AM

Quote:

Originally Posted by Steka
Master za Lud i Ponosan je radjen u Sony NY.

ne kapiram sta si ovim hteo da kazes...

Bitch 18-01-2007 10:46 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur
@bitch
bo?e, iako blago klaustrofobično, izgleda prelepo, naročito drveni zidovi.. milina

...ma nije bas tako kao na slici, treba doci pa videti... ovo je i super, ja sam se jako plasio dok smo radili akustiku kako nam se soba smanjuje i smanjuje...reko ljudi dje cu ja ovde da radim? ... ali isplatilo se...slusanje u sobi je fenomenalno... flat bass opseg, ne treba ti sweet spot za to, soba svira gde god da se nalazis... kad budes u NS svrni na kafu i slusni test :)

pozz

Bitch 18-01-2007 10:51 AM

Quote:

Originally Posted by filip
ko je glavni baja za studio hummer? tj ko je glavni sto stoji iza njega, ako sme da se zna?

pozdrav

...pa ne stojim ja :D ja stojim iza dizajna i setup-a studija, i radim tu kao sound desiger i music producer, a gazda Hammer-a je kupio opremu, ne ja :) ...jos jedna pohvala Bogiju i Zorici na odlican posao oko akustike, i Rajkoniju za mega kablazu, i svima ostalima :) kad svaki kablic jos dodje na svoje mesto lepse cu da slikam, napravim katalog, pa kacim na net.

pozz

filip 18-01-2007 11:40 AM

Quote:

Originally Posted by Bitch
...pa ne stojim ja :D ja stojim iza dizajna i setup-a studija, i radim tu kao sound desiger i music producer, a gazda Hammer-a je kupio opremu, ne ja :) ...jos jedna pohvala Bogiju i Zorici na odlican posao oko akustike, i Rajkoniju za mega kablazu, i svima ostalima :) kad svaki kablic jos dodje na svoje mesto lepse cu da slikam, napravim katalog, pa kacim na net.

pozz

jel mogu komshije da navrate jednom da vide to svetsko cudo? :D

Bitch 18-01-2007 11:52 AM

Trg Komenskog 2

...da ne bude sa se samo prica o nasem studiju kao najboljem, meni su najbolji studiji kod nas Barba i Pink 2. Nisam bio jos u Pink Zemunu, cujem da je i tamo jako dobro, sto ne sumnjam jer je cika Vlatkovic behind it all, ali ova dva gore navedena su ekstra, po meni najreferentniji u BG. Bio sam kod Joksimovica, nista spektakularno, po meni midi atelje za njegove pesmice, sa osrednjim gluvacem, nista spectacularno... samo ne kontam Max-ov stav da ne moze do jaja smiksati na Ameku, a na SSl-u moze da ga ubije... to mi je onako jako cudja izjava... mislim svako ima pravo na svoj stav... meni licno je svejedno, snaci cu se i na jednom i na drugom... naravno vise preferiram SSL sound jer je malo tvrdji, ali da se na Ameku ne moze raditi... mislim... :-)

to ja bar mislim. Subjektivno.

pozz

All times are GMT +1. The time now is 05:14 AM.