Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Poslusajte i prokomentarisite! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14463)

Arthur 02-06-2006 01:29 PM

Re: Poslusajte i prokomentarisite!

stoo? ja se bas lozim na onu sexy cicu!

Defragment 02-06-2006 08:08 PM

Evo i mene da vas sve smirim!

Ljudi, potpuno ste poludeli!

Po nekima stvar je dobra a po drugima, kad bi se sve kritike sabrale ispada da je cela pesma skup pogresnih slucajnosti: kad se sve sabere - ne valja kick, snare, bass, synthovi, hor i moj vokal. Posto ne valja ni mix verovatno je jedino dobra kafa koju sam pio u medjuvremenu (siguran sam da ce i to neko da prokomentarise):rotfl:

Salu na stranu, mislim da ovde mnogo ljudi mnogo zna i da bi trebali svi zajedno da otvorimo label / recording / mixing i mastering studio.

Sto se tice Vracha viza je u soshki i stvarno bih voleo da ga posetim u Londonu. Ako se nije naljutio, nek se vrati na forum i nek mi napise koliko bi kostalo da sredi sve sto ne valja i koliko bi to pomoglo zajedno sa njegovim kontaktima da se meni nadje izdavac u Engleskoj. Treba probati sve sto moze da pomogne. Inace, Air mnogo volim.

Kao sto je Oggy spomenuo, zaista imam tri ponude iz inostranstva ali i dalje odugovlacim ne bih li izvukao sto vise kinte pa da mogu vise da ulazem i u svoje i u tudje znanje.

Takodje mi je mnogo bitno da se muzika dopadne svim Rumljanima jer su to zesce zajebani kriticari. ;)

Hvala svima koji su ucestvovali!

DaBear 02-06-2006 10:31 PM

Re: Evo i mene da vas sve smirim!

Quote:

Originally Posted by Defragment
Ljudi, potpuno ste poludeli!

Po nekima stvar je dobra a po drugima, kad bi se sve kritike sabrale ispada da je cela pesma skup pogresnih slucajnosti: kad se sve sabere - ne valja kick, snare, bass, synthovi, hor i moj vokal. Posto ne valja ni mix verovatno je jedino dobra kafa koju sam pio u medjuvremenu (siguran sam da ce i to neko da prokomentarise):rotfl:

Salu na stranu, mislim da ovde mnogo ljudi mnogo zna i da bi trebali svi zajedno da otvorimo label / recording / mixing i mastering studio.

Sto se tice Vracha viza je u soshki i stvarno bih voleo da ga posetim u Londonu. Ako se nije naljutio, nek se vrati na forum i nek mi napise koliko bi kostalo da sredi sve sto ne valja i koliko bi to pomoglo zajedno sa njegovim kontaktima da se meni nadje izdavac u Engleskoj. Treba probati sve sto moze da pomogne. Inace, Air mnogo volim.

Kao sto je Oggy spomenuo, zaista imam tri ponude iz inostranstva ali i dalje odugovlacim ne bih li izvukao sto vise kinte pa da mogu vise da ulazem i u svoje i u tudje znanje.

Takodje mi je mnogo bitno da se muzika dopadne svim Rumljanima jer su to zesce zajebani kriticari. ;)

Hvala svima koji su ucestvovali!

suvise sam star da bi se ljutio...kad se preturi puno toga preko glave, nista nemoze da te iznervira......ja sam rekao da ne uzimam pare od "smrtnika". kad dodjes, ponesi fajlove pa ce mo da vidimo...

idekius 02-06-2006 11:19 PM

Re: Evo i mene da vas sve smirim!

Quote:

Originally Posted by DaBear
suvise sam star da bi se ljutio...

A da sam ja to rekao, onda bi se naljutio :confused::rolleyes::mrgreen:

All times are GMT +1. The time now is 05:08 PM.