![]() |
Re: najbolja produkcija 2005-2006
Quote:
Potpuno se slazem ....... Pozdrav |
Quote:
Ne znam , mozda gresim , ali ja bih uvek odabrao da snimam u vrhunskom studiju , a da mixam ako treba i kod kuce , nego obrnuto ( sto uveliko i cinim :mrgreen: ) Pozdrav |
Quote:
pauza za rucak uz laptop.....pa kaze: To sve moze da se izvede - kad se ima vremena (i ako projekat vredi) - opet manje vremena nego da se usnimi.. sve to moze da se izvede da se nikad ne primeti, ako se ima dobar library i ako osoba koja slaze bubanj zna sta radi . Dobar bubanj se manje primecuje kad je pesma dobra, a los se cuje uvek! |
Quote:
Pozdrav |
Quote:
a koliko jos posle sati editovanja i popravljanja i miksanja samog zvuka? kad ga slozis sa samplovima to je to..a? e vise smo ga smorili o bubnju...e? jebo bubanj, jebo muziku...ionako nema leba od svega toga! |
Quote:
Oko sat editovanja po pesmi .... i to uglavnom biranje prelaza iz ovog ili onog tejka .... rekoh ti da radim sa dobrim bubnjarima ...... Nego da prebacimo ovo na konstruktivnu raspravu !! Hajde da ti saljes matrice ovde , a da ti ovde usnimimo , sredimo i exportujemo trake , razlika u ceni mora postojati !!! Pozdrav |
Quote:
Meni salju pesme na miksanje, popravke - dorada aranzmana, dodatna produkcija, "make it sound better" vrstu poslova i naravno, remiksovanje (za klubove) itd... |
All times are GMT +1. The time now is 08:38 PM. |