![]() |
Kad bude uplodovan original master ( radjen u inostranstvu ) preslu?a?emo sve mastere , dati komentar i spisak opreme na kojoj smo slu?ali . Sve mastere ?emo sti?ati da bi bili identi?ne glasno?e .
|
Saljite ..... evo ja cu krajem nedelj da poskidam sve pa cu dati svoju top list ......( posto je ovo u sobi u kojoj sam moderator ) pa da vidimo cija majka ..... nosi najke :)
odoh na Grejs Dzons Pozdrav |
Neki su ovo shvatili ozbiljno kao takmicenje ili mi se cini?
Ljudi koji uploaduju zele odmah da cuju komentare.Neko ima manje iskustva,neko ima lose monitore,neko losu akustiku (kao ja :? ),neko treba jos da izostri usi... i komentari mogu jako da pomognu! Bar ce neko otkriti da ima lose monitore i da na tome ne moze da bude siguran da li je preterao sa kompresijom i sl... Evo Avax je uploadovao pre vise od 24h i niko do sada nije dao ni jedan komentar a bilo je bar 200 poseta ovoj temi za ta ista 24 sata... Slobodno kritikujte i recite sta god mislili,culi... Uostalom i mastering se radi da bi se culo dobro ne na jednom nego na svim mogucim sistemima. Verujem da ce dobar master da se cuje dobro na svim sistemima! Dalje,oni koji su rekli da cekaju da se nakupi pa ce da skinu... Opet nista ne pomazete time onima koji su uploadovali...drugo jedan fajl ima oko 8 MB... i zamislite kada bude 15 fajlova...znaci 120 MB !? Jos ako nemate ADSL...brrrrr :scared: Sta bi sa Stekom? Kad ce taj master? :lol: |
Avax master ne mogu da otvorim . " Specijalan format " - 20 bita ?
|
Ja nemam ADSL.... bas zato ce mi to poskidati u ponedjeljak... s posla...
|
Quote:
i ja sve skidam i saljem s posla :lol: |
Milose,Avax-ov wav fajl je zapakovan u rar! Moras prvo da otpakujes...
|
Dajte mi molim vas da ne trazim tu po stranicama tocnu uputu i link gdje i sto da skinem i kako? :<>
|
http://mail.yahoo.com/
username: rumski2005 password: jackson ides u inbox i onda ces videti sve verzije master-a koje su poslate. recimo na dnu se nalazi original mix " G B Inside Out (original mix 44.1 kHz 16 bit wav, 0:47 , 8.3 MB)" A iznad toga slede verzije master-a koje smo mi slali (Gianfranco,SandRob,Sumanut,Eon,Color,Sandrob II,Avax,Ivan,Gianfranco II) Kako da skines odgovarajuci fajl? Kliknes na recimo "SandRob - insideout2 (drugi pokusaj)", Otvorice ti se dole :"SandRob__drugi_pokusaj____InsideOutWav.wav (7.9MB)" Kliknes na "Save to computer" izaberes lokaciju i to je to... :wave: |
Evo upravo uploadujem GianfrancoMasterSoft2 (GianfrancoMasterSoft i sve prethodne verzije moje,Sandrobove itd... cu pomeriti u folder "older versions" ...ako neko zeli, tamo moze da ih nadje)
Poboljsanje: Skoro 1 dB jaci RMS i jos prezentnije,cime je po snazi dostignuta moja prva verzija InsideOutGianfranco.wav,ali ovog puta bez toliko primetnog prekompresovanja. :mase: |
All times are GMT +1. The time now is 01:58 PM. |