![]() |
Quote:
|
38 :shock: E pa sada si u cvetu mladosti :twisted: 8)
|
SRECAN RODjENDAN SANDRO :!: :drink:
|
Srecan rodjendan! Od viska glava ne boli... (mislim na cestitanje, od piva itekako ponekad ume :D )
:beer: |
Sretan ro?endan Sandro!
Po?ivio ti nama ... ! :D |
Dodjes da citas od DSPu a ono rodjendanska zurka! :idea:
:beer: Pozdrav!!! |
Jos jednom i od mene.... za tebe matori..... (nisi ti mator, nego se tako kod nas kaze kad ti je neko drag) :beer:
|
Uh...jebote...pa dje mi je onaj posto od ranije...mogao bih se zakleti da sam vec jednom postovao kako se zahvaljujem svima na podrsci (u temi "zaboli nas istina" ... ili nesto tome slicno :mrgreen: , kako treba da se manemo praznog posla, gdje sam cestitao rodjus Sandru...bla...bla...bla ! Znam da mi je pucala veza...hm...izgleda da sam u tom momentu zaboravio da (od)postujem tekst (koji sam usput bespovratno izgubio)!
Sretan rodjus !!! |
da se vratimo malo na temu :wink:
Sandro , jesi li se igrao malo vise sa plateom 140? Ja ne stizem mnogo da se igram jer su mi radnici tu svaki dan radim sobu pa onako u trku sto sam malo cackao i znas sta mi nije jasni .. imas A,B,C .. samo jedan od njih se moze koristiti i sva tri su Reverb Time ali razliciti? jel tako? Delay reverba postoji ali bez time-a koliko sam video? jesi provalio nesto ? |
nisan ni ja stiga. sad mi je trenutno meri u studiju i radin skroz druge stvari. igra san se samo sa presetima i jaaako san zadovoljan.
uzet cu ga sigurno jer zvuci fenomenalno. ako danas uhitin vrimena. pogledat cu malo te reverb timeove iako mi bas nije jasno to sto govoris? sto mislis pod delay reverba? jeli to mislis na onu prvu refleksiju? imas pre delay. to bi trebalo bit to?! a, b, c je izbor ploce. ovo je simulacija pravog plate reverba na kojemu je sistem da se send salje u zvucnik isprid ploce koja se trese i tako cini reverb. s druge strane ploce su mikrofoni koji lovu te zvukove i to se vraca u mixer. o volumenu i materijalu ploce ovisi zvuk reverba. e sad, onaj reverb time se vjerojatno regulira pomocu nekih denfera i sl. kojima se smanjuje vrime tresnje, pa tako i duzina jeke. na slican princip rade oni reverbi na oprugu u gitarskima pojacalima. bdv. uadovi pluginovi su emulacija hardwarea. ja san otkri da vu metar na 1176ln ne radi kako treba i prvo su mi rekli da san poludi, onda da ni vumetar na pravemu 1176 nije pouzdan, a na kraju san in ipak dokaza (sa slicicama i wavovima) da je vu metar totalno u kurcu. |
All times are GMT +1. The time now is 03:04 PM. |