![]() |
Re: Besplatni protools 10 hd za sve
Je, ovaj novi je skroz ok. Radi bez problema.... Jedino mi se ne sviđe background softwarea.... Može li se to promijeniti?
|
1 Attachment(s)
Ja probao malo pre i nece nikako ...dodje do kraja i pojavi se ovo..?
A DIGI 003 mi ne vidi uopste. |
Quote:
|
Hvala :D
|
Quote:
Dexxy, proče?ljaj thread...Bilo je nekih caka za install, mo?da i ne?to od ovoga, ne znam... http://www.rumski.com/forum/showpost...6&postcount=19 |
Hvala...dadson mi je sinoc poslao upustvo za upotrebu :) samo sto nisam stigao da probam...cim probam javljam...ali svakako sam planirao da ga kupim posto imam digi 003 sa pt8...pa ispadne update oko 320?. A oni daju mesec dana probe samo jos da kupim ilok.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 |
Evo instalirao po upustvu...taj 10.3.0 i ucitao projekat kranuo bounce i odsvirao do kraja ali se u startu zakocio screen...not responding...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 |
Ma batali to,jednostavno ne radi!
|
jbg. žao mi je. kod mene radi bez da se zakašlje.
edit: i to na na dva računara...prvi je amd neki triple core ne znam tačno oznaku, 6gb rama, integrisana graka, emu 0404 ali takodje radi i sa asio4all driverima na integrusi, drugi je intel i7 950 sa 16gb rama i boljom konfiguracijom. |
Izgleda ima problem sa digi 003. Instalirao sam asio4all i na integrisanu je odradio bounce normalno...sutra cu jos malo cackati...
@dadson znaci verzija je 10.3.0 ..ne treba novija ? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 |
All times are GMT +1. The time now is 02:56 AM. |