![]() |
Re: PT vs. Steinberg \samo konstruktivno/
Nasiroko, a bez potrebe. Vrlo dobro znam sve sto si napisao, kao sto i ti znas da ispod 7ms uopste nema veze, jer ne mozes da registrujes latenciju, pa je sve jedno da li plavusa zna za Irak i Iran. Nema zaista potrebe za ovakvom komunikacijom ;)
|
Pre nego moju komunikaciju obelezis kao losu, procitaj sta si sam napisao i kako to zvuci, a posle svega zar upravo ja nisam pozvao da se svi manu tih prepirki oko nevaznih stvari?! :wink:
Za moja cula, osetna je razlika na 64 sempla i bez ikakve latencije, tek na 32 bih mogao raditi nesmetano, a to je extremno nisko, zato pricaj u svoje ime, nismo svi isti. :) |
Ajde kad ti kazes... :)
|
Quote:
I u potpunosti se slazem sa Oggyjem, oci cine cuda kad gledaju u monitor. "Gotovo svaki software osim PT HD ima latenciju kad ukljucis monitoring, osim ako ne koristis direct monitoring, ili no latency monitoring, kako se gde zove, ali tada nema slusanja kroz software i pluginove kroz koje signal prolazi." Potpuno netacno, svaki digitalni sistem ima latenciju, to je jednostavno surova realnost. A da li je mi cujemo ili ne to je drugo pitanje. |
Uveliko se prica napamet... :) To sto sam rekao o latenciji HD govori o tome da ta 1 milisekunda nije bas samo 1 realno, a poslusaj sam svoj savet pa ne veruj svemu sto pise na monitoru, osloni se vise na usi. ;)
Vrlo ste ostrasceni kad je ova tema u pitanju, a opet kazem da nema razloga, umesto da oni koji nemaju iskustva sa PT postavljaju pitanja a iskusni odgovaraju, ovde se daju neke pausalne ocene i prica se napamet i sta se zna i sta se ne zna, hajde opustite se malo. :) |
A nekima ne treba ni mikrofon, niti da bilo sta kazu, da bi culi glasove... :rotfl:
Ti se sada vec kao malo salis sa nama dvojicom...? :) Po tvojim komentarima ispada kao da Vlada i ja sedimo kod kuce, drndamo SB live na Genious zvucnicima i siljimo kite o PT... Jel tako? :) Evo, ja ti se javno izvinjavam sto sam se usudio da pretpostavim da niko ne cuje razliku izmedju 1, 3, i 5 ms i drago mi je sto smo konacno nasli coveka sa najboljim sluhom u univerzumu. Verujem da ce i ostali podeliti moje ushicenje ovakvim otkricem. Sada ti fali jos samo PT HD i bices savrsen... Evo, ja necu vise na ovu temu i ne zamerite mi zbog laickih komentara :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
@ Kravadinka Evo i ja cu da se postidim mojih ostrascenih laickih komentara :ups: Btw. da te podsetim da ovo nije thread o PT nego PT vs Steinberg :wink: |
Quote:
Boles'.... :D Ajde da ne trujemo ovde vise... Ko zna ko sve cita i sta ce ljudi misliti o nama... :) Pozdrav :wink: |
All times are GMT +1. The time now is 01:10 PM. |