Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Steinberg sprema nesto novo (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=25802)

korenjak 15-02-2009 02:46 PM

Re: Steinberg sprema nesto novo

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 235272)
na audio kanalima?

imash dugme za friz na audio kanalima.. ko ona pahuljica hahaha.. i frizuje ti i inserte i sve.. :) ti verovatno idesh na lock il shta vec..

ili se ne razumemo uopce..

poz

:rotfl::banghead::banghead::banghead::banghead: :rotfl:

hahah

jbt ja vec godinama koljem ovaj program i nisam izvalio to dugme hahahah

nego sam za svaku traku radio mixdown pih

jbt koji sam retard

:ups:

korenjak 15-02-2009 02:53 PM

hm mada ipak mi nije jasna ova opcija freeze

ja sam misliona nesto kao u sound forgeu kad recimo stavis reverb pa imas dugme prewiev......poslusas

i onda kliknes process

i on primeni efekat i izmeni sam wav.......

e sad ovde mi nije bas najjasnije sta se zapravo desi osim sto mi pobele neki dugmici

zapravo meni je cilj da kad dobijem zvuk na nekom kanalu kakav zelim da prosto isprocesiram sve efekte primenjene na njemu kako bi se oni integrisali u sam sound (wav).....i kako bi posle pogasio efekte i tako stedeo ram i cpu

...:confused:

HeatMan 15-02-2009 03:39 PM

zatrovasmo temu

dignesh kanal kick.

na samom kanalu nabudzish, eq, kompresor jedan drugi bla bla nebitno..

i sad, imash kanal trajanja 2 minuta. koji ti crpi osim memorije, i procesor.. procesor zakucava u crveno, i ne znash shta da radish..

frizujesh sve kanale sa kojima si gotov, i voila procesor je rasterecen.. tome sluzi freeze.. a ti i dalje prichash o eksportu.. :)

poz

dawid 15-02-2009 03:48 PM

Quote:

Originally Posted by korenjak (Post 235275)
hm mada ipak mi nije jasna ova opcija freeze

ja sam misliona nesto kao u sound forgeu kad recimo stavis reverb pa imas dugme prewiev......poslusas

i onda kliknes process

i on primeni efekat i izmeni sam wav.......

e sad ovde mi nije bas najjasnije sta se zapravo desi osim sto mi pobele neki dugmici

zapravo meni je cilj da kad dobijem zvuk na nekom kanalu kakav zelim da prosto isprocesiram sve efekte primenjene na njemu kako bi se oni integrisali u sam sound (wav).....i kako bi posle pogasio efekte i tako stedeo ram i cpu

...:confused:

Pa cubae ti u projektu napravi freeze folder jer on kada freezujes napravi wav koji se nalazi u tom folderu. Prednost ovoga je sto ako kasnije u mixu skontas da ti se nesto bas i ne svidja na tom freezovanom kanalu, uvek ga mozez odfreezovati i promeniti parametre ili plugove. I ostanu ti poslednja dva ili tri inserta na kanalu slobodna kada freezujes pa mozes dodavati jos plagova na kanal.

HeatMan 15-02-2009 05:34 PM

Quote:

Originally Posted by dawid (Post 235282)
Pa cubae ti u projektu napravi freeze folder jer on kada freezujes napravi wav koji se nalazi u tom folderu. Prednost ovoga je sto ako kasnije u mixu skontas da ti se nesto bas i ne svidja na tom freezovanom kanalu, uvek ga mozez odfreezovati i promeniti parametre ili plugove. I ostanu ti poslednja dva ili tri inserta na kanalu slobodna kada freezujes pa mozes dodavati jos plagova na kanal.

poslednja dva.. ili ti post fader inserti...

pozdrav

korenjak 15-02-2009 07:09 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 235281)
zatrovasmo temu

dignesh kanal kick.

na samom kanalu nabudzish, eq, kompresor jedan drugi bla bla nebitno..

i sad, imash kanal trajanja 2 minuta. koji ti crpi osim memorije, i procesor.. procesor zakucava u crveno, i ne znash shta da radish..

frizujesh sve kanale sa kojima si gotov, i voila procesor je rasterecen.. tome sluzi freeze.. a ti i dalje prichash o eksportu.. :)

poz

pa pricham o exportu jer nisam znao drugi nacin da sve inserte utnem u traku

ali ako freeze radi to isto onda je to to

sada mi je mnogo manje cimanje

hvala

pozz

HeatMan 16-02-2009 10:25 AM

nishta, i drugi put..

poz

tex viler 08-06-2009 01:54 PM

Ponosno javljam da sam postao vlasnik cubase 5ice, upravo ga raspakiravam kao dite čokoladu hehe. E zanima me jel ga mogu instalirat na više kompova pa samo dongle ubadat kad kojeg koristim ili mogu samo na jedan?

ProkDu 08-06-2009 10:24 PM

Re: Cubase 5 Educational

Malo sam istra?ivao i izgleda da sve ?to je potrebno za educational verziju je kopija indexa (za studente) i oko 230?. shop

Takođe, sudeći prema pisanju sa cubase foruma, educational verzije se mogu koristiti u komercijalne svrhe, a upgrade na sledeću verziju je normalan kao da je u pitanju full retail verzija.
1 2 3 4

player 08-06-2009 11:00 PM

Re: Cubase 5 Educational

Quote:

Originally Posted by ProkDu (Post 248031)
... oko 230€. shop

Losh ti site:rolleyes:..oko 140eu+shipp...dodushe "studio" verzija... http://www.gigasonic.com/Steinberg-Cubase5-Studio-Edu.html
jos sam' djacka knjizica...

All times are GMT +1. The time now is 12:02 AM.