![]() |
Re: Steinberg sprema nesto novo
Quote:
hahah jbt ja vec godinama koljem ovaj program i nisam izvalio to dugme hahahah nego sam za svaku traku radio mixdown pih jbt koji sam retard :ups: |
hm mada ipak mi nije jasna ova opcija freeze
ja sam misliona nesto kao u sound forgeu kad recimo stavis reverb pa imas dugme prewiev......poslusas i onda kliknes process i on primeni efekat i izmeni sam wav....... e sad ovde mi nije bas najjasnije sta se zapravo desi osim sto mi pobele neki dugmici zapravo meni je cilj da kad dobijem zvuk na nekom kanalu kakav zelim da prosto isprocesiram sve efekte primenjene na njemu kako bi se oni integrisali u sam sound (wav).....i kako bi posle pogasio efekte i tako stedeo ram i cpu ...:confused: |
zatrovasmo temu
dignesh kanal kick. na samom kanalu nabudzish, eq, kompresor jedan drugi bla bla nebitno.. i sad, imash kanal trajanja 2 minuta. koji ti crpi osim memorije, i procesor.. procesor zakucava u crveno, i ne znash shta da radish.. frizujesh sve kanale sa kojima si gotov, i voila procesor je rasterecen.. tome sluzi freeze.. a ti i dalje prichash o eksportu.. :) poz |
Quote:
|
Quote:
pozdrav |
Quote:
ali ako freeze radi to isto onda je to to sada mi je mnogo manje cimanje hvala pozz |
nishta, i drugi put..
poz |
Ponosno javljam da sam postao vlasnik cubase 5ice, upravo ga raspakiravam kao dite čokoladu hehe. E zanima me jel ga mogu instalirat na više kompova pa samo dongle ubadat kad kojeg koristim ili mogu samo na jedan?
|
Re: Cubase 5 Educational
Malo sam istra?ivao i izgleda da sve ?to je potrebno za educational verziju je kopija indexa (za studente) i oko 230?. shop
Takođe, sudeći prema pisanju sa cubase foruma, educational verzije se mogu koristiti u komercijalne svrhe, a upgrade na sledeću verziju je normalan kao da je u pitanju full retail verzija. 1 2 3 4 |
Re: Cubase 5 Educational
Quote:
jos sam' djacka knjizica... |
All times are GMT +1. The time now is 12:02 AM. |