Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Goran ?impraga (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Mala pikanterija za forumase gitarose (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=25241)

Max 17-12-2008 01:08 PM

Re: Mala pikanterija za forumase gitarose

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 230002)
Pa izabereš "Musik", a ne "Sprache" i desi se ovo što je Lacky poslao. Meni se sviđa, i mislim da je vrlo manipulativno u miksu.

Pozdrav

P.S. Nisam imao iskustva sa novom (crnom) verzijom, pričam iz iskustva sa onim starim 421, onim kremkastim.

Imam i crni i beli .... i na S ( prache ) su zapravo neupotrebljivi ( osim kad Heatman hoce da dobije duvace kooji teraju lokalne dzukce u beg :) )

Crni se bolje ponasa u FREKVENTNOM ( u inat onima koji me ubedjuju da je frekvencisjkom ) opsegu i zapravo ima vise basa od belog .

Mislim da u Pinku i nema tih starih belih ......

Pozdrav

HeatMan 17-12-2008 02:02 PM

^meni je trebalo josh visokih frekvencija.. :)

Bitch 17-12-2008 11:15 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 230016)
Imam i crni i beli .... i na S ( prache ) su zapravo neupotrebljivi ( osim kad Heatman hoce da dobije duvace kooji teraju lokalne dzukce u beg :) )

Crni se bolje ponasa u FREKVENTNOM ( u inat onima koji me ubedjuju da je frekvencisjkom ) opsegu i zapravo ima vise basa od belog .

Mislim da u Pinku i nema tih starih belih ......

Pozdrav

Sprache je meni skroz neupotrebljiv. Mada kontam da je napravljen za stare kongresne dvorane, sa onim EV ili JBL zvucnicima "midlovi rano lete" , da se drugovi poslanici u parlamentu razumeju :D

Bitch 17-12-2008 11:15 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 230029)
^meni je trebalo josh visokih frekvencija.. :)

ti si gluv :D

HeatMan 18-12-2008 12:11 AM

ma jok.. samo volim takvu piskavu dizzy gilespie/clifford brown trubu..

josh sam hteo da oteram trubacha shto nije doneo C trubu.. ne moze vishlje da odsvira.. :?

hahah

Bitch 18-12-2008 12:18 AM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 230155)
ma jok.. samo volim takvu piskavu dizzy gilespie/clifford brown trubu..

josh sam hteo da oteram trubacha shto nije doneo C trubu.. ne moze vishlje da odsvira.. :?

hahah

nije do C trube druze moj, nego do ambazure. Da taj vezba, mogao bi da izvuce sta hoces, na bilo kojoj trubi :) pricam iz iskustva. Svirao sam i ja dva meseca u srednjoj trubu na pauzama, pa izvucem max b1, moj trubac iz rich bitcha a2, a kolege iz skole bogami do c4. Vezba prika moj.

Pistave trube - zavisi puno i od komada. bach i shilke su mellow, trazi da donesu kinga ili yamahu, to ubi od midlova usi otpadaju. i stavi neki 414 ili re20 i da vidis radosti i pistanja :)

pozz

LACKY 18-12-2008 01:19 AM

Nije mi jasno, stavljate (uobicajeno) na flor tom 421, zasto mislite da nije dobar za kick. Naravno, ima i ono, sta planiras kasnije, i kakav je trip muzike generalno.

LACKY 18-12-2008 01:22 AM

Quote:

Originally Posted by Bitch (Post 230147)
Sprache je meni skroz neupotrebljiv. Mada kontam da je napravljen za stare kongresne dvorane, sa onim EV ili JBL zvucnicima "midlovi rano lete" , da se drugovi poslanici u parlamentu razumeju :D

Pazi u parlamentu ces videti 441 (mnogo cesce), a za razumevanje si upravu. Treba nekada i bas bubanj da se razume. Pogotovo kada je gusto.

LACKY 18-12-2008 01:26 AM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 230004)
ufff digo mi se na setup.. koji je kick drum? 12"? fino zvuchi, samo me nervira taj decay.. :banghead:

poz

Mali zajeb nije 12", 11" je upitanju. Ali trigerovan sa Drumagogom pa zvuci kao 12. A kada ga pich-ujem bice 13.

Bitch 18-12-2008 01:34 AM

sunce mu Shime, sve old-school pa onda Drumagog. sta bi?

dobar je 421 za kick, odlican, i za snare, nigde nisam rekao da je los :)

All times are GMT +1. The time now is 11:48 PM.