Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Produkcija - Tehnike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Imam jedan problem (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24676)

Eeva_r&b 14-10-2008 10:56 PM

Re: Imam jedan problem

ne razumem. nek mi neko kaze sta se tacno desava sa ovim forumum????????????????

kejkz 14-10-2008 11:02 PM

Izgleda su se ljudi konačno opustili i zezaju se, shvatajući da je ovo samo oblik dru?enja i dangubljenja, koji ne treba uzimati toliko za ozbiljno, jer nije bitno ?ta se pi?e, nego ?ta se radi i uradi. Ili su svi toliko odlepili da je ovo samo oblik ispoljavanja njihove poremećenosti... a ko će ga znati... ali meni je ba? lepo, smejem se konstantno!

"7" 14-10-2008 11:09 PM

Quote:

Originally Posted by Eeva_r&b (Post 220700)
ne razumem. nek mi neko kaze sta se tacno desava sa ovim forumum????????????????

ma malo se zeejzamo, igramo... ma cirkus pravimo :da: :D

Everbeatz 14-10-2008 11:11 PM

thread of the year

Eeva_r&b 14-10-2008 11:18 PM

Samo mislim da nije trebalo iskljuciti mogucnost da je Estbam ipak stvarna licnost,koju smo ismejali na bas jadan nacin :-/ Ne znam za vas,ali meni je neprijatno. :-/ :-/ al ono..posle j***** nema kajanja.. sto bi se reklo...al eto,cisto da se osecam bolje i izvinim zbog zloupotrebe humora...s druge str,ako je Estbam ipak dovoljno objektivan,valjda se bar par puta nasmejao sa nama...

Everbeatz 14-10-2008 11:23 PM

Eeva mnogo psujes za zensko jbmu:D

milanCHE 14-10-2008 11:26 PM

uh,mene u celoj prici j..e skidanje onog mamutskog fajla od 20 i kusur MB,a gorim od zelje da cujem neoskrnavljenu .wav verziju....
....evo,sad je podigao download speed na 40KB/s,verovatno je progutao one peto-notne taktove:)

inace,dok ne skinem:Eeva,kako napreduje super-dojka fi 16mm?:rotfl:
umro sam.....
poz

HeatMan 14-10-2008 11:26 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 220686)
Pa...... imaju ti kanali dosta toga zajedničkog.

Bilo mi je bez veze kada su svi pljuvali čoveka (možda ženu) na neviđeno/nečuveno. Onda mi je bilo još više bez veze kada se ironija nastavila i posle prve postavljene numere. Kako god bilo, bili ovo radovi nekog lika/likinje koji/koja kao "zna šta radi" ili neke kao "psihotične budale", da je bilo ko od "nas" čuo ovo u okviru nekog regularnog programa - niko ne bi našao nikakav problem u celoj stvari.

Arthur je bio u pravu kada je na samom početku pitao "jel' ti to nas zajebavaš?" Mislim da nas zajebava, i to s punim pravom. Tako i treba. Mislite o tome.

Pozdrav,

Vasa

P.S. Ja ove harmonije nalazim jako uzbudljivim. Ne bih da se opterećujem time da li su delo nekog nepismenog ili pismenog uma.

ahahahahahah vaso nemoj i ti da zajebavash sad

chuo sam brate estbame.. shta je tebi ovde tolko dobro? koju vrstu muzike slushash? daj neke grupe pa da vidim mozda je stvarno preavangardno za moj/nash ukus

Eeva_r&b 14-10-2008 11:29 PM

Hmm...a da li sam ja zensko...ili sam jos jedna izmisljena licnost koja se sprda sa vama na ovom forumu...:ike:

Quote:

Originally Posted by Everlast (Post 220708)

HeatMan 14-10-2008 11:29 PM

Quote:

Originally Posted by Everlast (Post 220708)

majke mi.. mora da je povukla od mene.. trujem joj um sa mojim mushkim izletima.. tipa "jebo te moj kamion", "opalim te k*** raspucina", "pushtam suzu za hitlera" itd..

poz

All times are GMT +1. The time now is 06:28 PM.