![]() |
Re: Imam jedan problem
ne razumem. nek mi neko kaze sta se tacno desava sa ovim forumum????????????????
|
Izgleda su se ljudi konačno opustili i zezaju se, shvatajući da je ovo samo oblik dru?enja i dangubljenja, koji ne treba uzimati toliko za ozbiljno, jer nije bitno ?ta se pi?e, nego ?ta se radi i uradi. Ili su svi toliko odlepili da je ovo samo oblik ispoljavanja njihove poremećenosti... a ko će ga znati... ali meni je ba? lepo, smejem se konstantno!
|
Quote:
|
thread of the year
|
Samo mislim da nije trebalo iskljuciti mogucnost da je Estbam ipak stvarna licnost,koju smo ismejali na bas jadan nacin :-/ Ne znam za vas,ali meni je neprijatno. :-/ :-/ al ono..posle j***** nema kajanja.. sto bi se reklo...al eto,cisto da se osecam bolje i izvinim zbog zloupotrebe humora...s druge str,ako je Estbam ipak dovoljno objektivan,valjda se bar par puta nasmejao sa nama...
|
Eeva mnogo psujes za zensko jbmu:D
|
uh,mene u celoj prici j..e skidanje onog mamutskog fajla od 20 i kusur MB,a gorim od zelje da cujem neoskrnavljenu .wav verziju....
....evo,sad je podigao download speed na 40KB/s,verovatno je progutao one peto-notne taktove:) inace,dok ne skinem:Eeva,kako napreduje super-dojka fi 16mm?:rotfl: umro sam..... poz |
Quote:
ahahahahahah vaso nemoj i ti da zajebavash sad chuo sam brate estbame.. shta je tebi ovde tolko dobro? koju vrstu muzike slushash? daj neke grupe pa da vidim mozda je stvarno preavangardno za moj/nash ukus |
Hmm...a da li sam ja zensko...ili sam jos jedna izmisljena licnost koja se sprda sa vama na ovom forumu...:ike:
Quote:
|
Quote:
poz |
All times are GMT +1. The time now is 06:28 PM. |