![]() |
Re: Operacija Trijumf
Quote:
Evo ti par razmisljanja. Prosle godine su Pepersi u kukuruzima pokraj Indjije skupili oko 100 000 ljudi, Stonsi 50 000, pa kroz Exit svake godine u proseku prodje izmedju 150 i 200 000 i da ne nabrajam dalje. Bojim se da je problem druge prirode! Nije problem da nece ljudi da slusaju neku drugu muziku vec. Nevalja nam ta muzika. |
Re: Operaciju Trijumf
Quote:
|
Quote:
ili klon David-a Coverdale-a (kojih ima pun k..ac) od Zdravka Colica???? i sta je to vise normalna muzika???? |
Quote:
|
Quote:
samo znam da velika vecina mladih slusa narodnjake. |
Quote:
|
Ne znam samo kad ce se promeniti. Pa sad je vreme iz razloga sto je muzicka oprema "jeftina" i dostupna skoro svakome. Nekada je bilo drugachije i sami znate... Nije bilo Kineskih jeftinih gitara (koje mogu da zavrse posao), nije bilo kompa vec bato morao si mixer da pazaris pa ovo pa ono, i kostalo je sve to papreno, i to je jedan od 200 ljudi mogao da priusti, cak i tada kada se imalo kesha... Mialim da je muzika kod nas reciprochna velicini nase jadne i napacene zemlje:wink: Mala smo zemlja i zato ima malo dobre muzike, ali ima dobre muzike definitivno:) I u Londonu i Njujorku imas gomile jadnih bendova koji su smesni, al sta ces kad ima mnogo (cak i previse za moj ukus), i spram toga mora da ima mnogo dobre muzike. E a sad, kada cemo da mi postavimo neki standard i da izmislimo i odsviramo nesto sto niko nije, verovatno nikada:( :cry: :ups:
|
Quote:
|
Quote:
"Na svako tudje NE, ja kazem svoje DA":rotfl: :rotfl: :rotfl: xaxaxaxa Anarhija bato pa ti vidi:rotfl: 8-) 8-) :banghead: E upravo o tome pricham, i ta "normalna muzika" ume da bude zatupljujuca, i to vrlo @Lesha-u pravu si ti sto se toga tiche, samo sto nazalost ta pricha nije vise crno-bela, vec ima mnogo nijansi |
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 03:33 PM. |