![]() |
Re: bad copy u VIP VB
Jel gledao neko freestyle>?:rotfl:
|
Quote:
|
Quote:
u svakom sluchaju.. spot je montiran kako je montiran (klinci se nalozili a meni je tu ortak uradio najgore govno koje je mogao, al ok) i bachen na domace televizije.. i struka, aj kao da ga bacimo i adriju.. elem, ovako stoje stvari: kasnili su sa premijerom spota oko 2 sata.. pustili ga jednom, i nikad vishe.. koliko se secam ushao je u top ten, ali su na ostalim mestima bili slovenci.. koja je pricha? slovenci se guraju iz sve snage.. a ovi ostali smrtnici: 1500 eura za <>15 pushtanja na dan u vremenskom roku od mesec dana.. toliko o adriji.. govno treba zabraniti.. nek se emituju u sloveniji kad je vec korumpiran i tera samo njihovu scenu.. toliko |
hehehe, obratite paznju na poslednjih 10 min.
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/PQ_w4HXRZyU&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/PQ_w4HXRZyU&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> |
Quote:
|
Quote:
Pokusao... ugledao onu kreaturu na Z... i jos "peva"... sidji do reke i utopi se, nemoj mene da davis:banghead: ... muka (pa dobro gde je taj smajli)... skoro sam doruckovao, morao sam da prekinem... pokusacu ponovo kasnije :cry: :da: |
Ajd pa sa srecom... :D
|
znaci namestaljka... a jbg, cuo sam i ja price, al pomislih nece ipak
|
Quote:
Pozdrav |
Ova dvojica Ajs i Vikler su po meni sve u svemu ispali totalni retardi i dripci...uopšte mi se nije dopao njihov stil ni stav (pa bio namjeran ili ne) To su tridesetogodišnjaci čije je ponašanje konstantno infantilno. U momentima mi je Era Ojdanić bivao simaptičniji od njih (pa onda vidite koliko je sati):wink:
Pogotovo ne volim ljude koji se sprdaju iza ledja i kao prosipaju neke fore , a ovamo kao kuliraju situaciju... |
All times are GMT +1. The time now is 05:05 PM. |