![]() |
Re: Napisite svoju zvucnu....
ne snimam previse pa mi ne treba puno ulaza ali zato mi izlaza ima taman, po mjeri. jos i po koji viska ali i njih iskoristim. :)
za povremeno snimanje zivih instrumenata, uglavnom za sample-ove, su mi njeni preampovi odlicni. mackie onyx satelitte |
Mali update :
Od pre 5 dana sam vlasnik "RME Multiface II with PCI" kartice. Utisci za sada : Opaki routing , Latency fantasticno nizak ( kol?ko voles ) Zvuk primetno bolji ( i reprodukcija i snimak ) od Lexicon Omega koji ce da promeni primenu ili vlasnika ( jos nisam odlucio ) . Sve u svemu ( za sada ! ) moje misljenje je da sam zavrsio sa zvucnom karticom ( bolje mi ne treba ) . E sada ce morati monitori da se menjaju... :D |
2 Attachment(s)
E drustvo ja kupio jos pre tri meseca al nikako da objavim
Evo sada zvanicno: TC Electronic KONNEKT 8 http://www.tcelectronic.com/Konnekt8 odlican zvuk veoma sam zadovoljan pozdrav svima i tnx na savetima p.s. od onomad:ups: |
od skoro 1820m.
|
Edirol fa-101 :)
|
Od skoro Presonus Firestudio... ali me ne pitajte nista jer sticajem okolnosti ne stizem posteno da se poigram sa spravom:banghead: ...
|
Posalji meni pa cu ja da ti javim utiske.. :D
|
:) 8-) :da:
|
1 Attachment(s)
evo je moja
konverzija kao kod rosetta serije i za 300eu ne moze bolje, prvi apogee uredjaj kojim sam zadovoljan 100% svaka cast apogee |
Quote:
pozz |
All times are GMT +1. The time now is 10:01 PM. |