![]() |
Re: Trigger
?to da ne mo?e bata Arture, svaka konstruktivna kritika je u redu. Hvala tebi ?to si se dao u pisanje tako dugog post-a i na lepim rečima. Nemam ja ?ta zameriti, pobogu.
E sad, ti izvini ?to ja zapravo ne znam tačno ?ta bih ti odgovorio. Ti si itekako naslu?an muzike, sve si bolji u svom poslu i samim tim pretpostavljam da zna? da je praktično sve ?to si ti nabrojao nameran, promi?ljen artistički izbor sa moje strane. A pri tome ne bih i?ao tako daleko da tvrdim da ta re?enja nije niko pre nas primenio. Tako da, biće da je ipak razlika u ukusima. Da se razumemo, ne tvrdim da je delo savr?eno, ima par stvari kojima nisam apsolutno zadovoljan, ali nisu te koje si nabrojao :wink: :beer: Baj d vej ili ti P. S. mislim da pogre?no koristi? izraz "?mirati". |
PreBrutalno :):) Svaka chast, majstore.. :wink:
|
Quote:
|
Quote:
?to se ?miranja tiče, sasvim moguće, meni je to obja?njavao u obostrano pijanom stanju jedan re?iser s'kojim sam ne?to radio, pa ko će znati ?ta je zapravo to. Ja sam ga tad skontao kao vrstu "over-actinga", prenagla?ene glume, zbog koje za dlaku gubi? ubedljivost i realnost reakcije. Mada mi je objasnio da su se mnogi glumci proslavili na "?miranju", jer super le?i u komedijama, tipa Čkalja/Jerry Lewis i sl ;) No majku mu staru, kad smo već na temi, reci ?ta koj moj (osim bizarno čvrste i precizne desne ruke) radi? tim gitarama? Koji je ?tim? Koji setup (git-magnet-amp-?ta dalje? Stvarno impozantno zvuči |
Quote:
Quote:
Inače snimljeno je DI u karticu, Jackson sa EMG85 u bridge-u (koji je po meni bolji nego 81 u bridge-u) je farban sa LePou-om jedan tejk levo drugi desno, a onda onaj sedmožični Gary Kramer kroz Line6 plugin tejk levo tejk desno. Moj neki utisak je da kombinacija aktivne gitare, koja je farbana zgusnuto u srednje i gitare sa pasivnim magnetom koja je farbana malo transparentnije, otvorenije, daje dobar rezultat kod više layer-a. Postoji više kanala bas gitare, u principu da se dobije osnova i onda kopija kanala na kojoj je dist, hipass lowpass. Štim je drop A, kad ti je đitra u B spuštenom štimu, standardnom i onda samo najdeblju žicu dodatno spustiš u A. |
au lebtijebem, a ja mislio da znam nešto o pravljenju high-gain farbi :banghead: svaka čast i na postupku i na rezultatu i na odgovoru. Ovo bi lepio u sticky u git.produkcija sekciji.
|
Pa hvala Arture, ali uglavnom su to stvari koje sam se grebao na Andy Sneap forumu samo primenjene na guitar sim-ove. Koga interesuje, tamo ima dosta toga interesantnog, ba? vezano za tvrdu produkciju.
|
Ne?to za veselu prazničnu atmosferu od nas! :D
http://youtu.be/czHMXtCz6og <iframe src="//www.youtube.com/embed/czHMXtCz6og" allowfullscreen="" width="560" frameborder="0" height="315"></iframe> |
[quote=Dushan_S;354669]Ne?to za veselu prazničnu atmosferu od nas! :D
[quote] Prijatelju sta reci nego svaka cast!!! :) |
Fala čovek! Drago mi je ako ti se sviđa, jako brzo sam snimao i miksao, pesmu sam napravio pre nekih 20-ak dana pa je trebalo to brzo poterati, za malo da zakasnim i proma?im novu godinu :P
|
All times are GMT +1. The time now is 06:27 AM. |