Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Produkcija - Tehnike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=95)
-   -   SSL mix "protiv" SSL Plug in miksa... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=18946)

LACKY 30-01-2008 12:43 AM

Re: SSL mix "protiv" SSL Plug in miksa...

Svo vreme ja kako ovde nista nevalja i kako covek nemoze da uspe! Sad odjednom truli zapadi i nedaju mladjima da rade?
Elem "argumenti" menjaju polaritet zavisno od potreba za potkrepljenjem svakodnevnh tvrdnji, koje se menjaju kao i meteoroloska prognoza.

Steka 30-01-2008 02:37 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 189116)
Svo vreme ja kako ovde nista nevalja i kako covek nemoze da uspe! Sad odjednom truli zapadi i nedaju mladjima da rade?
Elem "argumenti" menjaju polaritet zavisno od potreba za potkrepljenjem svakodnevnh tvrdnji, koje se menjaju kao i meteoroloska prognoza.

pa tako jeste, sada ti vidi .... s obzirom da zivim u americi
nazalost tako je ..... :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead::banghead::banghead: ista prica kao kod nas.

LACKY 30-01-2008 02:44 AM

Pa kojeg ces djoke onda tamo, to mozes da radis i ovde, bice ti lakse!

Miha Blaze 30-01-2008 03:22 AM

Quote:

Originally Posted by idekius (Post 164879)
Dakle itekako je vazno i ko vozi Ferrari i da li je Ferrari namenjen odredjenom tipu trke. U rally-u Ferrari nema sta da trazi, a 206-ica se za to odlicno pokazala.

e ovo je dosta objasnilo... kapiram da tako nekako i Bob Rok razmislja ;)

ja nisam "probao" :D ssl astal, ali sam prezadovoljan plugovima...

kad bi zvucalo isto bilo bi besmisleno praviti stolove koji kostaju kao par stanova ili automobila... al ja i da imam taj astal nemam gde da ga stavim :D cak mi i ovi plagovi uzimaju mnogo :)

Steka 30-01-2008 06:56 AM

perune slazem se sa tobom u vezi miksa i kvalitetnog/skupog zvuka.
cuo sam pesmicu od karleuse, svidja mi se bas posebno. :) sto se tice
karleuse no comment.

Boki_R 03-02-2008 03:10 PM

Ne uspevam da uvidim kako je ovaj topic dosao dokle je dosao. Pa osim nekolicine ostali su videli SSL samo na slici.
Razlike izmedju konzole i pluga je mozda minimalna, ali sa vrhunskim konvertorima. Ono sto pruza recimo cak i HD3 nemoze se meriti sa SSLom. Jenostavno, nedostaje sirine, nema tu onih pravih m*da sve ostaje nekako kanalisano i skuceno. U stilu "slobodan sam da idem gde hocu osim..." Cujem da ce Perun organizovati seanse upoznavanja sa pro opremom po skromnoj ceni od :))
Cisto da nebi bilo price napamet.

idekius 03-02-2008 05:05 PM

Quote:

Originally Posted by sae_certified (Post 189662)
... nema tu onih pravih m*da...

Svako trazi ono sto voli :) Mene licno muske genitalije ne zanimaju, hetereoseksualno sam opredeljen, ali opet, pojmovi za zvuk mi nisu sise, pi*ke itd. :D Pre sam za realnije i opipljivije mere, koje se mogu argumentovati i dokazati, a ostalo smatram prodajom magle.

Nemam nista protiv SSL-a, narotiv, ali... argumenti su ti fenomenalni :)

Bez uvrede, ali stvarno ne znam kako da karakterisemo ta m*da i sl. u zvuku, a i jos nisam video uredjaj koji ima potenciometre obelezene sa -dojajnost, jebitachnost, gustina, m*da... itd. :)

Dexxy 03-02-2008 06:28 PM

:rotfl::rotfl::rotfl:

Everbeatz 03-02-2008 06:54 PM

:rotfl::rotfl:
Obozavam Idekiusa iako sam heterosexualno opredeljen!

Max 03-02-2008 09:01 PM

Quote:

Originally Posted by sae_certified (Post 189662)
, nedostaje sirine, nema tu onih pravih m*da

Da , ovo bas zvuci homoseksualno :)

Pozdrav

All times are GMT +1. The time now is 03:07 AM.