![]() |
Re: Test Sabiranja
Quote:
Ne zameri, ali meni to tako ne zvuci. Pricali su da su i na Cecinom albumu przili sto, a dobili su tragican rezultat, bez obzira da li jesu ili nisu. Ponavljam, dobro ste se snasli, kako su se drugi izjebali sto puta. Ajde, cekamo rezultate, mada to nije najbitnije. Ostajem pri svome da ovo i nije najbolja prezentacija ITB vs OTB, ali dobro, bolju nismo imali na forumu. Zanima me jos par stvari... Na sta ste bacili miks, tj. koji je mixdown konvertor u pitanju? Ne secam se sta imaju tamo... Pozdrav. |
ar1 - itb
ar2 - otb slusajte stereo sliku na ar1, koliko je definisanija. to na stolu ne moze. zatim cuje se MB comp na ar2... na prvo slusanje na kompjuterske zvucnike sve sto sam primecivao je lepsi high end prvog, medjutim kad sam preneo na M&K taj high end se pretvorio u neki blagi upper midlarski breg, a ar2 je zvucao isto. glas svidjanja: ar2 |
Quote:
Quote:
Quote:
Rezultat danas po podne ..... ( jos jednom zovem " analogce " da poslusaju i daju svoje misljenje .... ) Pozdrav |
Quote:
RM P.S. Da ne bude zabune, AR2 mi je bolji, ali bi bio super da se malo smire visoki, ovako su malo neprijatni. |
Quote:
Ja, za sada, imam dosta analognog outborda, i sinteva, a o mixeru i ne mastam (kao sto Perun rece, mnogo para za dobar), vec mastam da ce uskoro (ako vec nije) i softverska varijanta moci da dovoljno dobro odradi posao. RM P.S. Ajde baci mi na PM detalje, posto za par sati odoh na more, pa mozda necu docekati javno postovanje. |
Quote:
ITB = In The Box - kratica sugerira da je cjeli mix napravljen u (PC, Mac) kutiji bez korishtenja externe opreme (analogni mixeri, procesori, efekti itd). OTB = Out of The Box - suprotno prvom mix se odradi koristechi kompjuter uglavnom kao sekvencer i eventualno kao HD recorder dok se ostatak mixa odvija na externim spravama. |
Quote:
Ne cuje se MB komp, ja mu bar ne cujem karakter (vec sam o tome pisao gore). Cuje se mastering inzenjer koji ne ume da se izbori sa problemom. Srecom, ne zove se Tom Coyne, nego Janez ili kako vec... Dakle, ima nade za nas.:D |
Quote:
|
Quote:
Pa 95% svetske (uspesne) produkcije, bez obzira na zanr radi se na SSL stolovima. Najveci deo klasicne je radjen takodje dok u igru nisu usli digitalni sistemi poput Euphonixa i slicnih, gde je mnogo manje drkanje postici tu transparentnost koja je klasicarima potrebna. Znaci, ako su visoki na Alexandri Radovic kita, znaci da je SSL kita, to jest njegov EQ je kita... Sjajno. Daj bre... |
Quote:
RM |
All times are GMT +1. The time now is 09:51 AM. |