![]() |
Re: Focusrite Liquid-mix..utisci
Ja kapiram da je LM super spravica
|
@Ogi
koju verziju software-a koristiš? 1.5 ili 2.0 ? @Jan primeri na ovom testu meni i nisu nešto posebno bili zanimljivi,više me je dojmila sprava kada sam je dohvatio i probao sam.Svaki dan pronađem neku novu korisnu emulaciju koja mi recimo u početku nije bila zanimljiva. |
Quote:
|
Channel Counts:
? 44.1kHz/48kHz: 32 channels mono, (16 stereo) unexpanded. |
Quote:
Target (runtime) v. 2.0.5 To mi pise u LM Manager-u (Tag:About)... E, sad - sta znaci ovo "Target (runtime) v. 2.0.5", pojma nemam... Da li si instalirao i novi set semplova? Ne znam da li to ima veze sa bug-om... |
Quote:
|
probaj da ga reinstalirash.. mozda se zabo sam od sebe.. :?
mislim shta reci, kad meni na emu 1820m ume ponekad da se mic line poshalje kroz line in (!?!?!?) na mixeru.. koji mi je inache predvidjen za gitaru pa posle senda u input u sx-u (znachi samo u monitoring) ide neki njegov amp i comp, chisto da bih chuo lepo shta se snima.. i, naravno, mikrofonija grune samo tako.. iako mi je gluva soba "taaamo daaleeekoooo".. jbg, ume da zabode software.. |
otkrio sam gde je problem.naime,skinuo sam sa gearslutz-a snapshot-ove koje je napravio jedan od članova koji ih je nazvao po nazivima uređaja koje emuliraju radi lakšeg snalaženja i učitavanja.Kada učitavam emulacije preko tih snapshot-ova dešava se pomenuti bug,kada učitavam direktno po fabričkim nazivima toga nema !!!
|
Focusrite / Novation Beta Testing :: Releases
novi update, konacno reshenje problema sa basom i pomeranjem prozora u logicu |
Quote:
Ja sam definitivno odustao od native efekata. Nemam neku platu, ali se isplati dati silnu lovu za UAD. Razlika je vrlo velika u odnosu na sve native pirate. Nema sta nisam probao, niti cuo. Quote:
Sigurno da je bolje imati oba i UAD i LM. Uporedjivali smo sve sto valja od native sa UAD, na odlicnom slusanju. Razlika je vrlo velika. Verovatno se ta razlika slabije cuje na losim zvucnicima, ali je opet velika. |
All times are GMT +1. The time now is 08:23 PM. |