Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Rumski Session (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=12102)

Jelena 13-09-2005 09:26 AM

Re: Rumski Session

E da, ukoliko hvatate taxi sa stanice. Prvo pitajte za cenu, na stanici ima puno divljaka. Nebi trebalo da bude vise od 80-100 din. Recite im da hocete bo kluba NS Time (to je Liman 2) ili do studentskog Doma "A" na LImanu 2. Tako ce pre znati nego da im kazete ulicu, koju ni ja ne znam :confused: .

dr.Ru 13-09-2005 09:28 AM

Cluster, mozes i kod mene :)
Ja sam u samom centru Novog Sada.
Jedino bi bio uskracen za studio, jer mi se on nalazi u porodicnoj kuci u Rumi (Srem) :)

davormen 13-09-2005 11:38 AM

Quote:

Originally Posted by Jelena
Autobus sa glavne stanice je br.4. On ce vas voziti pravo do mosta, skrece levo i na drugoj stanici (od kada skrene) sidjite. Predjite preko puta, onda sve ovo isto..

4-ka ne vozi pravo do mosta, vec ide preko svih limana, i poslednje skretanje je desno (iz Fruskogorske u Narodnog Fronta) i treba se izaci na trecoj stanici od tog skretanja (tj. stanicu posle zgrade Naftagasa)... ostalo stoji...

Quote:

kluba NS Time (to je Liman 2)

Actually Liman 3... :D :D :D

Sto se tice taksija, divljaci obicno stoje odmah ispred zeljeznicke stanice, dok su vozila udruzenja parkirana na parkingu koji je levo od izlaza... sve preko 100 dinara je pljacka...

Takodje, ko god hoce moze kod mene da prespava; zivim sam u trosobnom stanu, tako da mesta ima... :)

clusterchord 13-09-2005 04:19 PM

Quote:

Originally Posted by Oggy
Cluster, ako ti nesto znaci, imas prenociste kod mene u Zrenjaninu (50 km od Novog Sada), a svakako planiram da se promuvam do tamo to vece

Quote:

Originally Posted by dr.Ru
Cluster, mozes i kod mene :)
Ja sam u samom centru Novog Sada.
Jedino bi bio uskracen za studio, jer mi se on nalazi u porodicnoj kuci u Rumi (Srem) :)

Fantasticno!! eto nadam se da cu moci doci. moram sad to sve organizirati.. i s ovima svojima u Beogradu..

hvala Ru i Oggy .. ;):mrgreen:

javicu se cim budem znao vise..

Bitch 13-09-2005 05:15 PM

@ Jelena

...postoji bus koji ide putanjom koju si opisala, to je 7 a ne 4 :) . Kad sidjes sa z.stanice, krenes na bulevar i oma posle semafora je standza za sedmicu, i onda udjes pa kao sto Jelena rece, do mosta, pa desno....

...da ko sto davormen rece, odma levo kad se izadje sa zel stanice su redovna vozila taxi udruzenja, ovi ispred samog ulaza na stanicu su divljaci...

pa se vidimo :) :D

clusterchord 13-09-2005 08:39 PM

puRe, oces donijet Neuron ? zivo me interesira.:mrgreen: ili ako svratim do BG..

ja bi mozda mogao Andromedu... ;)

ili donesi barem NL3..

puRe 13-09-2005 08:48 PM

Quote:

Originally Posted by clusterchord
puRe, oces donijet Neuron ? zivo me interesira.:mrgreen: ili ako svratim do BG..

ja bi mozda mogao Andromedu... ;)

ili donesi barem NL3..

ne donosim nista ;)

javi se kad si u BG-u zato :)

Jelena 14-09-2005 08:56 AM

HTML Code:

ne donosim nista ;)

A hoces li doci?

I svima izvinjenje za pogresan broj busa (bolje ici sa 7 ali moze i sa 4, malo okolo naokolo) i za pogresan broj Limana (ipak je III) i mozda ako neko nije ukapirao da onda neko drugi sve objasni. :cool:

puRe 14-09-2005 03:03 PM

Quote:

HTML Code:

ne donosim nista ;)

A hoces li doci?

I svima izvinjenje za pogresan broj busa (bolje ici sa 7 ali moze i sa 4, malo okolo naokolo) i za pogresan broj Limana (ipak je III) i mozda ako neko nije ukapirao da onda neko drugi sve objasni. :cool:

naravno...potvrdio u drugoj temi :)

zokia 25-09-2005 01:59 PM

Ej pozdrav svima na forumu.. Neko vreme sam clan ali eto, tek se sad oglasavam.. :)..
Sjajna ideja za session.. Jel mogu i ja da dodjem? Sviram gitaru (elektricnu i akusticnu) ..
I ja sam na nekih 200m od NS TIME-a:cool:, tako da... Tu sam.. :)

Mozda mogu da vidim nesto za "binsku".. Jeste to vec organizovali?

Tu sam za pomoc oko organizacije ako zatreba..

All times are GMT +1. The time now is 09:11 AM.