Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Ko je ko na Rumskom (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=10853)

sRce 04-06-2007 02:38 PM

Re: Ko je ko na Rumskom

Manley kako se potpisujes na Cafe del Mar ?

ivanziza 04-06-2007 06:52 PM

Pozdav svima!
Moje je ime Ivan Ristic i beskrajno mi je drago
da postoji jedno ovakvo mesto.Imam studio u Sokobanji,
pomalo snimam druge,pomalo sebe i band...
Iz skromne karijere izdvojio bih:
1995.album "Jutro Dolazi Rano",2004.singl sa glumcem Bata Djosom "Juzna Pruga",2006.Nagrada"Beogradski Pobednik" za pesmu "Kukovo Leto".
Eto toliko,veliki pozdrav!

SumAnuT 04-06-2007 07:34 PM

@sgracanin

Nek si ti nama dobro dosao. Drago mi je sto je covek koji je takodje uradio mnogo na polju audio produkcije dosao na forum sam i bez pompeznih najava i gostovanja pridruzio se nasoj zajedninci.

Mozda bi to trebao biti primer i ostalim "zvezdama" ovog foruma.

sgracanin 04-06-2007 07:45 PM

Bolje vas na?ao.

Ja sebe ne smatram zvezdom. Imao sam vrlo buran ?ivot do sada, i ako moje ludo iskustvo mo?e nekome biti od pomoći, onda nije bilo uzalud...

Hvala na dobrodo?lici.

:)

Arthur 04-06-2007 08:06 PM

Quote:

Originally Posted by sgracanin (Post 157239)
Bolje vas na?ao.

Ja sebe ne smatram zvezdom. Imao sam vrlo buran ?ivot do sada, i ako moje ludo iskustvo mo?e nekome biti od pomoći, onda nije bilo uzalud...

Hvala na dobrodo?lici.

impresivna karijera :)

diviner 04-06-2007 11:35 PM

Quote:

Originally Posted by sgracanin (Post 157239)
Bolje vas na?ao.

Hvala na dobrodo?lici.

Dobrodosao Sasha :)

Cluster 29-06-2007 09:09 AM

Zovem se Bojan i iz Osijeka sam!

Sviram klavijature, a bavim se DJingom i glazbenom produkcijom. Glazbeni stilovi UK Hard House i NRG. Ljubitelj sam hardwarea pa si pomalo kupujem opremu (tocnije, sve trosim na opremu). Ovo je moj trenutni setup:

Roland MC-909
Roland Juno-G
M-Audio Radium61
Alesis M1 Mk2 Active
Terratec DMX 6Fire
Zoom RFX-2000
Behringer T1951

racunalo necu spominjati jer nije vrijedno spominjanja

planovi u buducnosti:

Novo racunalo naravno i zvucna
Access Virus TI
Mackie VLZ 3 1642
Dynaudio monitori (jos se nisam odlucio za model)
izraditi akusticki tretman sobe za studio :P

Isao u skolu 3 godine za klavijature, moj prvi synth je jos tamo negdje sa sredine 90ih (Casio Concermate, tako nekako se pise :). Ljubitelj sam elektronske glazbe i kod kuce posjedujem jako veliku fonoteku koju godinama sakupljam. Posebno su mi drage Thunderdome kompilacije koje posjedujem sve od prvog dana do danas. Posebno stujem ime Rexanthony koji je radio neponovljivu glazbu i pravi je virtuoz na Roland instrumentima.

Imam jedno glazbeno izdanje i to sa svega 18 godina, od tada mi je jos jedna stvar bila dosta dobro prosla i to u Americi gdje su 2 DJa odabrala moju kao najbolju u top 10 listi DMCa! Nazalost, izdavaca jos nisam uspio naci :(

Radio sam kao tehicar, urednik i voditelj nekih emisija na Gradskom Radiu. Trenutno radim i na HRTu. Pomalo se bavim akustikom i proucavanjem zvuka. Moj zadnji projekt je vezan uz radionicu "Electronic Workshop" gdje nam je sponzor bio generalni distributer Roland opreme za Hrvatsku. Pa smo prezentirali nesto njihove nove opreme, turntableisam i druge interesantne stvari vezane uz el. glazbu.

Nevezano uz glazbu: po struci sam elektrotehnicar, pa kasnije i projektant racunalnih mreza. Radim u firmi Combis, inace sam mre?ni tehničar (radim sa routerima, switchevima i ostalim slicnim stvarima vezanim uz to). Posebno podrucje interesa su u zadnje vrijeme VoIP tehnologije.

DADDY Z 29-06-2007 01:31 PM

Dobro došao Bojane...

Cluster 29-06-2007 05:10 PM

Zahvaljujem :rolleyes:

Danny Lou 15-09-2007 12:27 PM

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 82209)
Koji instrument svirate(OBAVEZNO)

Klavijature...

Quote:

Koje vrste muzike snimate, mixate......(OBAVEZNO)

Radim djecije i pop sa jedne i big beat, breakbeat, house, hiphop sa druge i naravno fuge i klasiku sa trece... trudim se da radim samo muziku i aranzman dok bi ostalo prepustio drugim ljudima koji to bolje znaju :)

Quote:

Muzicko, tehicko-umetnicko obrazovanje (pozeljno)

Zavrsio sam osnovnu muzicku u Prijedoru (mom rodnom gradu) i srednju muzicku "Isidor Bajic"u Novom Sadu za harmoniku. Zbog promjene interesovanja (necu da vjezbam hocu u studio) vracam se u RS i 2000. god. upisujem akademiju u Banja Luci - Opsta muzicka pedagogija (nije bilo nista egzaktnije/modernije). Trenutno sam u toku konsultacija za izradu diplomskog rada.

Quote:

Reference (izdanja, bendovi u kojima ste svirali, koje ste snimali - zanrovski naravno, ; zaradjene milione :wink: .....) (POZELJNO)

dosad sam probao da sviram u nekoliko bendova ali mi je uvijek nesto smetalo... Najvise sam uradio radijskih dzinglova (preko 200), nekoliko djecijih pjesama, nekoliko pop-ica, muzika za predstave, za tv reklame... i licno mislim da bi svega ovoga bio veci broj da sam u zivotu imao vise srece sa ljudima (kao da sam magnet za kretene)... trenutno me proganja ideja da kad se stalno zaposlim batalim sve i sjednem i uradim svoj instrumentalni album (valjda sam sazrio). ali sve u svoje vrijeme...

dirigujem novosnovanim djecijim horom (tek je bila treca proba) :)

All times are GMT +1. The time now is 07:58 AM.