![]() |
Re: Ko je ko na Rumskom
Manley kako se potpisujes na Cafe del Mar ?
|
Pozdav svima!
Moje je ime Ivan Ristic i beskrajno mi je drago da postoji jedno ovakvo mesto.Imam studio u Sokobanji, pomalo snimam druge,pomalo sebe i band... Iz skromne karijere izdvojio bih: 1995.album "Jutro Dolazi Rano",2004.singl sa glumcem Bata Djosom "Juzna Pruga",2006.Nagrada"Beogradski Pobednik" za pesmu "Kukovo Leto". Eto toliko,veliki pozdrav! |
@sgracanin
Nek si ti nama dobro dosao. Drago mi je sto je covek koji je takodje uradio mnogo na polju audio produkcije dosao na forum sam i bez pompeznih najava i gostovanja pridruzio se nasoj zajedninci. Mozda bi to trebao biti primer i ostalim "zvezdama" ovog foruma. |
Bolje vas na?ao.
Ja sebe ne smatram zvezdom. Imao sam vrlo buran ?ivot do sada, i ako moje ludo iskustvo mo?e nekome biti od pomoći, onda nije bilo uzalud... Hvala na dobrodo?lici. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Zovem se Bojan i iz Osijeka sam!
Sviram klavijature, a bavim se DJingom i glazbenom produkcijom. Glazbeni stilovi UK Hard House i NRG. Ljubitelj sam hardwarea pa si pomalo kupujem opremu (tocnije, sve trosim na opremu). Ovo je moj trenutni setup: Roland MC-909 Roland Juno-G M-Audio Radium61 Alesis M1 Mk2 Active Terratec DMX 6Fire Zoom RFX-2000 Behringer T1951 racunalo necu spominjati jer nije vrijedno spominjanja planovi u buducnosti: Novo racunalo naravno i zvucna Access Virus TI Mackie VLZ 3 1642 Dynaudio monitori (jos se nisam odlucio za model) izraditi akusticki tretman sobe za studio :P Isao u skolu 3 godine za klavijature, moj prvi synth je jos tamo negdje sa sredine 90ih (Casio Concermate, tako nekako se pise :). Ljubitelj sam elektronske glazbe i kod kuce posjedujem jako veliku fonoteku koju godinama sakupljam. Posebno su mi drage Thunderdome kompilacije koje posjedujem sve od prvog dana do danas. Posebno stujem ime Rexanthony koji je radio neponovljivu glazbu i pravi je virtuoz na Roland instrumentima. Imam jedno glazbeno izdanje i to sa svega 18 godina, od tada mi je jos jedna stvar bila dosta dobro prosla i to u Americi gdje su 2 DJa odabrala moju kao najbolju u top 10 listi DMCa! Nazalost, izdavaca jos nisam uspio naci :( Radio sam kao tehicar, urednik i voditelj nekih emisija na Gradskom Radiu. Trenutno radim i na HRTu. Pomalo se bavim akustikom i proucavanjem zvuka. Moj zadnji projekt je vezan uz radionicu "Electronic Workshop" gdje nam je sponzor bio generalni distributer Roland opreme za Hrvatsku. Pa smo prezentirali nesto njihove nove opreme, turntableisam i druge interesantne stvari vezane uz el. glazbu. Nevezano uz glazbu: po struci sam elektrotehnicar, pa kasnije i projektant racunalnih mreza. Radim u firmi Combis, inace sam mre?ni tehničar (radim sa routerima, switchevima i ostalim slicnim stvarima vezanim uz to). Posebno podrucje interesa su u zadnje vrijeme VoIP tehnologije. |
Dobro došao Bojane...
|
Zahvaljujem :rolleyes:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
dirigujem novosnovanim djecijim horom (tek je bila treca proba) :) |