![]() |
Re: Bufet Dell Rumski
Quote:
A takodje i clan 30 zbog odrzavanja reda i mira u kafani. |
1 Attachment(s)
...A da li se smije piti dok se svira? :rotfl:
|
Kako omesti osobu do koje sjedite u avionu
1. izvadi svoj laptop iz torbe; 2. otvori ga polako i smireno; 3. ukljuci ga; 4. uvjeri se da kreten kraj tebe gleda u tvoj ekran; 5. zatim otvori svoj internet 6. zatvori oci i digni glavu prema nebu 7. vrlo duboko udahni i klikni na ovaj link < link> 8. pomno prati njegov izraz lica! :rotfl: |
Ako nastavis sa ovim moracu uvesti clan 31. Nemoj da nam navlacis Ciu i Busha na grbacu.
|
ne sikiraj se... oni su moji :D a ovo je nasa sala...
|
Dobar dan gazda LACKY
Izuo sam se ispred kafane za svaki slučaj(da se ne desi da uvede? to pravilo dok sam u njoj pa da perem sudove za kaznu), dobro sam proucio sva pravila pa ako mo?e da narućim piće za drugare. Meni dva puta peto duplu stomakliju , njima isto a po?to vidim da Oggy ne sme kiselu njemu sve to donesi duplo - da nas ne čeka dok mi popijemo Jagnjence dajem kad polo?imo prijemni - i to Pirotsko otkude Despotovac |
I ako mo?e neka pesma - ja bih najradije od Lepe Brene ne?to
|
Ej bre..
Pa ja ne pratim ... kakva je to fora sad,jebo ti takvu kafanu u kojoj ima ovoliko pravila. Hm vidi nema pravilo bacanja pegle po kafani. Apple pays Chuck Norris 99 cents every time he listens to a song. There is no "CTRL" button on Chuck Norris's computer.Chuck Norris is always in control. Chuck Norris has to use a stunt double when he does crying scenes. |
Ban tri dana iz kafane, nepristojno ponasanje!
|
Quote:
Eto braco pa udrite. |
evo ovo moje smece od uad-a, meto sam mu parnjaka sa drugog naloga, gistro da rade zajedno, al sve nesto popizdilo pa nece sad da povuku zajedno ni pola projekta koji je radjen sa samo jednom kartom. U usta li ga jebem zasto.
Daj paukovacu! |
Nisi znao? Sto vise kartica Uad-a imas njemu se snaga reciprocno smanjuje, tako da sa 4 kartice mozes da poteras 4 puta manje plugova. To je napravljeno zato da ti je lakse.
|
http://budalizacija.hr/video__chuck_...mary__1627.htm
evo iako nisam fan Chaka evo dokaza da ovo ovdje i nije luda prica :D |
Juhuuuu! Punoletstvo (po Americkim zakonima)!
Sad mogu u kafanu i nadam se da ovde ne sluze ona curkice, patkice i sl. u sosovima od bundeva, vec pravi rostilj :D |
Quote:
|
Quote:
|
To je iz perioda kada je UAD bio u povoju. Tada su imali DSP koji je mogao da potera sabiranje do 10. U danasnje vreme napretka tehnologije su stigli do tablice mnozenja.
|
Kazem ja,nego me nema ko slusati.
Pu JEBEM ti uad necu ga kupiti nikad,koje je to govno majko mila..... |
Besplatno pice za coveka!
|
Gazda, moze clan 27 da se ukine8-) :da:
|
Nemoze, moze samo da se promeni kletva.
|
ko lose govori o yamahama ns 10, dabogda mu crkao uad.
A? 2 muve jednim udarcem. |
To moze, racunaj da je promenjeno.
|
Po clanu 16. tacka 2 pravilnika o ponasanju u objektu, koristim svoje pravo da kao moderator objekta, odobrim ovu kletvu u svrhu dalje demokratizacije beomskih dusa ovdje sveprisutnih! |
vidi vidi
a niko da trazi PRAVO da se ovo uvede od mene,autora kletve? cccc |
Kletva odavno postoji, ti si uveo inovaciju za Uad i castili smo te picem, sada bi ti trebao da zoves pice kao slavljenik.
|
ne ne,kletva postoji,ali ne za UAD.
recimo da hocu autorsko pravo za aranzman kletve. |
Ako nastavis tako uvescemo clan 32. O zabrani potrazivanja autorskih prava za bilo sta sem za cascavanje.
|
javice se moj advokat,ovo je nevidjeno !
Molitva je pobedila na pesmi evrovizije, MISLIS LI DA KLETVA NEMA SANSE ? ! ! ! ? Imas srece pa mi je pukao projekat zbog USRANOG uada pa ne mogu da dokazem nista. |
...
|
Uff, kako je dosadno na forumu ovih dana, nema sta covek ni da procita. Cak zadnjih par dana niki ni gluposti nelupa. Doduse uvek ima gluposti ali onih redovnih i vec dosadnih.
|
Ja samo svratio na pice... bojao sam se da nam nisu polupali kafanu :)
|
Quote:
E jes vala...:banghead: |
mozda bi trebalo skinuti neke banove, da bi pijani gosti ove kafane imali koga da biju? :)
|
Bilo bi zanimljivije :)
|
Quote:
Ne brigaj, stavio gazda u izlog USA zastavu, niko ne sme da pipne:D :( |
:rotfl::rotfl::rotfl:
|
Quote: