![]() |
to je "slucajni" bug..."ekonomski" bug....ili "dobronameran" bug :wink:
|
Jesam li ti rekao danas telefonom da ne pises o tpme :?: Sad ce Sandro da proda i kucu i camac da bi investirao u plug-inse :D
Usput, zeli li neko na ovom forumu da kupi psa (stafordski terijer star 11 godina) i bass gitaru (fender)? :D :roll: |
Fender jazz bass je babaroga! Je li to u pitanju?
|
Fender Jazz Bass Special. Razlika u odnosu na standardni jazz bass je u tome sto standardne varijante imaju JJ postavku magneta (i po meni kvalitetnije drvo tela), a jazz bass special ima PJ postavku magneta. Sada se pravi i Fender jazz bass DeLuxe koji ima aktivnu elektroniku i grafit u vratu, a rade i 5 string varijante. Licno sam veliki poklonik najobicnijeg i najklasicnijeg jazz bass-a iz sezdesetih i sedamdesetih godina.
Naravno da nista nebih imao protiv neke Pedulle, Ken Smith-a ili tako neke babarogice :wink: |
kuca i camac na prodaju!!
moze i zamjena za creamware devicese i pasa (stafordski terijer po mogucnosti) uz moju nadoplatu. :D zvati radnim danom od 12 do 24 na 32 956 :roll: |
Rado bih bassao po tom Fenderu Ideikus!
sta dodje? |
Quote:
|
Ma neznam sto me ona cuvena poslovica "tresla se gora, rodio se mis" asocira nesto na SFP 4.0? 8)
|
Quote:
|
Ima li nekih znakova da ce se pojaviti ***** za SFP 4.0??
|
All times are GMT +1. The time now is 07:12 PM. |