Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dizajn i konstrukcija studija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=93)
-   -   Revolver Studio, iz temelja (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=38483)

quake2 21-01-2012 08:50 PM

Re: Revolver Studio, iz temelja

Quote:

Originally Posted by Znak (Post 320707)
U svakom slučaju, ovo je studio sa najlep?im imenom na Balkanu. Odmah asocira na onaj neprevaziđeni zvuk.

Setio sam se skoro da ce ti se sigurno svideti ime:)....jos kada uslikam vox ac30 iz 61-ve:)...

quake2 21-01-2012 08:59 PM

Quote:

Originally Posted by spidermusic (Post 320732)
Zaista treba odati priznanje za ulozeni trud. Secam se svojih muka od pre desetak godina kada sam gradio svoju prvu verziju studija. Kakav god na kraju da je ishod, zadovoljstvo je veliko, jer se samostalno doslo do SVOG STUDIJA. Potpuno se slazem da "u sustini ne postoji ozbiljan snimatelj koji nije zamesao bar sto kubika maltera".

Zato, samo napred i srecno!

PS: Savete uvek treba razmotriti i izbeci ulazak u corsokak kao sto se to meni desavalo. Neka radovi teku glatko, do konacne pobede. :)

Hvala puno Spidermusic.Za sada radovi idu glatko,pomazu dosta iskustva iz proslog studija....i dobra i losa a i iskustva iz nekih drugih studija.Nadam se vrlo pristojnom mestu za rad.Hvala ti puno na podrsci.Uhvatili smo zestoki tempo tako da mislim da se rat uskoro zavrsava.

Znak 21-01-2012 09:44 PM

Quote:

Originally Posted by quake2 (Post 320778)
Setio sam se skoro da ce ti se sigurno svideti ime:)....jos kada uslikam vox ac30 iz 61-ve:)...

Orid?inal?

quake2 21-01-2012 10:38 PM

Quote:

Originally Posted by Znak (Post 320780)
Oridžinal?

Najoridzinalniji moguci:)....sa GZ34 ispravljacicom koja je uticala na bas TAJ ton:).Sedamdesetih su je izvadili stavili grec pa je vrnuli u skorasnjem reizdanju da ljudi ne bi vise vijali prastare komade ali su opet promasili....nemaju vise stare dobre plave mrcine od zvucnika,corak:).

Znak 21-01-2012 11:06 PM

Quote:

Originally Posted by quake2 (Post 320786)
Najoridzinalniji moguci:)....sa GZ34 ispravljacicom koja je uticala na bas TAJ ton:).Sedamdesetih su je izvadili stavili grec pa je vrnuli u skorasnjem reizdanju da ljudi ne bi vise vijali prastare komade ali su opet promasili....nemaju vise stare dobre plave mrcine od zvucnika,corak:).

Da nisi ti to pazario od čika Mareta? Kod njega u Veterniku je bio neki ba? star...

quake2 21-01-2012 11:20 PM

Nisam,ali mislim da je kod Mareta bio topboost iz sedamdeset i neke.Imao sam pre neke dve i po decenije i jedini model vox-a ac30 sa el34 lampama i citavih 100w:).Bila je jednom mala polemikica ovde jer ljudi uglavnom ne znaju za model sa "velikim lampama".Mozda je i steta sto je ovaj ac30 zavrsio kod mene jer ja u sustini kada sviram,sviram Marshall plexy...ali na zvucnicima od ac30:wink:,zato ga ne dam ni za sta:).

Znak 22-01-2012 10:05 AM

Mo?da ne bi bilo lo?e imati pri ruci i jedan JC-120, za svaki slučaj. Mada nije obavezno - očigledno, po?to je sve najbolje u muzici snimljeno dok JC-120 jo? nije postojao.

spidermusic 22-01-2012 11:14 AM

Slazem se da nije na odmet imati i JC 120. Retko kada ostane neupotrebljen. :wink:

Rade 25-01-2012 12:36 PM

Paki - Veliki pozdrav dru?e !
Vidim da si ponovo krenuo sa radovima .Dolazim pod hitno da dam svoj doprinos -da zame?am i ugradim koji kubik, a mo?da i neke finije radove !!!!

Rade!

quake2 25-01-2012 10:23 PM

:) Pozdrav Rade.Na moju srecu mesalica se za dan,dva gasi:).Naleti ti na neko picence cim stignes:).Bice novih slika za koji dan.Uradjeni su podovi u relax roomu,vocal both-u i wc-u.Jos par detalja oko kamenih zidova u drum room-u,obradjivanje prozora i vrata i idemo na finije poslove....stolariju:).Vec su nam uslovi bolji za rad jer je povezana i tabla sa osiguracima i struja svecano pustena:).Stizu slike...

All times are GMT +1. The time now is 02:10 AM.