![]() |
Re: Revolver Studio, iz temelja
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nisam,ali mislim da je kod Mareta bio topboost iz sedamdeset i neke.Imao sam pre neke dve i po decenije i jedini model vox-a ac30 sa el34 lampama i citavih 100w:).Bila je jednom mala polemikica ovde jer ljudi uglavnom ne znaju za model sa "velikim lampama".Mozda je i steta sto je ovaj ac30 zavrsio kod mene jer ja u sustini kada sviram,sviram Marshall plexy...ali na zvucnicima od ac30:wink:,zato ga ne dam ni za sta:).
|
Mo?da ne bi bilo lo?e imati pri ruci i jedan JC-120, za svaki slučaj. Mada nije obavezno - očigledno, po?to je sve najbolje u muzici snimljeno dok JC-120 jo? nije postojao.
|
Slazem se da nije na odmet imati i JC 120. Retko kada ostane neupotrebljen. :wink:
|
Paki - Veliki pozdrav dru?e !
Vidim da si ponovo krenuo sa radovima .Dolazim pod hitno da dam svoj doprinos -da zame?am i ugradim koji kubik, a mo?da i neke finije radove !!!! Rade! |
:) Pozdrav Rade.Na moju srecu mesalica se za dan,dva gasi:).Naleti ti na neko picence cim stignes:).Bice novih slika za koji dan.Uradjeni su podovi u relax roomu,vocal both-u i wc-u.Jos par detalja oko kamenih zidova u drum room-u,obradjivanje prozora i vrata i idemo na finije poslove....stolariju:).Vec su nam uslovi bolji za rad jer je povezana i tabla sa osiguracima i struja svecano pustena:).Stizu slike...
|
All times are GMT +1. The time now is 02:10 AM. |