![]() |
Re: kontrapunkt
|
Odstupanja od cega?
|
Quote:
|
Svidja mi se to! Da u ovaj nas Rumski unesemo malo i muzicke teorije u pravom smislu!
Bravo, bravo...svaka pohvala!!!:jupi: Ja necu nista dodavati, jer ako pocnem moglo bi potrajati. :):):) |
...da , samo da ne bude brljanja :wink:
VukP, ako vidis da neko spamuje kontrainformacije, udri :D |
Ja ipak mislim da je Google svo vreme pisao off topic, a tu i tamo čak i potkačio ponekog člana ("očigledno si slep") , te ga lepo molim da se zaista udalji sa ove teme, ako ljudima ne može detaljnije objasniti "ŠTA JE KONTRAPUNKT", a ne koliko je on značajan za duhovni mir i filozofiju a-um disanja i izdisanja.
Uostalom i sam je najavio napuštanje iste, te se nadam da će biti od reči. |
Ja ipak mislim da je Google svo vreme pisao off topic, a tu i tamo čak i potkačio ponekog člana ("očigledno si slep") , te ga lepo molim da se zaista udalji sa ove teme, ako ljudima ne mo?e detaljnije objasniti "?TA JE KONTRAPUNKT", a ne koliko je on značajan za duhovni mir i filozofiju a-um disanja i izdisanja.
Uostalom i sam je najavio napu?tanje iste, te se nadam da će biti od reči. |
Quote:
Prvi deo tog posta ti nije bio ok jer pokusavas da izvrnes i banalizujes ono sto sam ja napisao. Drugi deo ti je bio ok i to je ono sto ja pitam. Dakle konkretne situacije kad i gde moze da uleti neki akord koji ima ton koji ne pripada tonalitetu, ili jos dalje mesanje dve potpuno odvojene stvari da bi se dobila kompleksnija i zanimljivija celina (pod time sam mislio mesanje tonaliteta). I tu me eto zanima teorijsko objasnjenje jer verujem da ga ima, a ne freelance sugestije tipa veruj svojim usima ko sljivi teoriju. Pozz |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:50 PM. |