![]() |
Re: kome uopste trebaju gitaristi !!
Quote:
Ni ja ne volim "tehno", ali to nije ovde ni stvar ukusa vec razumevanja. Muzika kao medium jednostavno evoluira. Ideje i ciljevi umetnosti se vremenom menjaju. Sviranje je nezamenljivo samo u situaciji gde je poenta u nesavrshenosti i lichnoj ekspresiji onoga ko svira. Tradicionalisti ne shvataju da ono sto oni smatraju muzikom, i kakvu su je spoznali nije muzika. Diskusija nema smisla jer nema ni zajednichkog jezika! Pozdrav |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Meni je to najvise nalik na pricu o Carevom odelu. Verovatno da sam tradicionalista, ili nemam ukusa ili dovoljno intelektualne dubine za to. |
Quote:
|
Quote:
Da bi se odsviralo "izmedju" nota, a da zvuci odlicno, treba iskustvo i dar. Kad majstor odsvira, to zvuci. To je poenta sve price. |
Pod nesavrshenostima sam mislio na odstupanja od matematichki savrsheno prorachunatog, ono shtao zasad razlikuje ljude od mashina.
To za svirache je jasno, da ne davimo vishe prichu, ali to majstorstvo dominira muzikom chiji je deo, a to u nekim pravcima jednostavno nije pozeljno jer odvlachi od ideje. Takodje, to majstorstvo se chesto moze naci i u elektronskoj muzici. |
Quote:
Tehno je uglavnom potpuno prazan, bez ideja. To mu je glavni nedostatak... Mozda je ideja nedostak ideje? :D Ali tu vec ozbiljno ulazimo u metafizku... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Slusaj sta ti se dopada, meni je svejedno. Quote:
|
Quote:
Pa s obzirom na znanje i iskustvo bilo bi lijepo da svoja djela podjelis s ostatkom ekipe na forumu... Siguran sam da bi neiskusniji pojedinci mnogo naucili iz glazbe koju stvaras...ja sam npr. na ovom forumu prvenstveno da naucim nesto novo od ljudi koji znaju "znanje" |
All times are GMT +1. The time now is 12:17 AM. |