![]() |
Re: Steinberg sprema nesto novo
Quote:
Na sta si sve mislio kad si rekao da su se opametili tj. sta su to dopravili sto je nedostajalo po tebi? pozz |
ne izgleda nimalo lo?e! novi reverb,jednostavna ritam ma?ina i audio koji me podsjeća na melodyne ?to nikako nije lo?e-malo su kopirali ali bolje za nas...
uz ovo samo neki sempler i priča ide dalje! ako se poka?u plugovi ok ni ne trebaju mi battery,melodyne a ni vanjski reverbi.... |
al nam trebaju 400 i kusur evra
e da super je ono sto moze da se audio pretvori u midi na livumesta :) |
Quote:
u sx4ci su bolje integrisali sidechaining shto mi treba ko 'leba.. takodje su ubacili i lakshi save kanala i njihovih inserta.. shto moze da ubrza proces samo tako.. pitch alteration..? integrisan u sam sekvencer? jes tenk ju! bolji automation? kontrolisanje artikulacije instrumenta preko midija? oh da.. dovoljno? |
Quote:
meni to treba ko leba da mogu odma u programu da je frizujem i treba mi da mogu da timestrecujem vise audio kanala odjednom......mislim da to moze i u sx ali nijebas sjajno odradjeno.... onaj melodyne sto su ubacili je izgleda super |
nisam sad skapirao ovo oko frizovanja.. shta ti treba?
poz |
Quote:
Dakle zamisi desni klik na traku........i da ima opcija process all inserts.....i kad kliknes da se sve sto si nabacio od efekata integrise u taj wav.... ako sam uspeo da objasnim :confused: pozz |
pa to je i u trojci moguce.. ?! :?
|
Quote:
ima samo freeze edits, al kod mene to nije zahvatalo i inserte ???? |
na audio kanalima?
imash dugme za friz na audio kanalima.. ko ona pahuljica hahaha.. i frizuje ti i inserte i sve.. :) ti verovatno idesh na lock il shta vec.. ili se ne razumemo uopce.. poz |
All times are GMT +1. The time now is 06:04 PM. |