Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Operacija Trijumf (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23643)

Wookee 20-08-2008 12:16 AM

Re: Operacija Trijumf

Nisam siguran da TO moze da se "otpeva" na engleskom. Engleski vokali nisu pogodni za taj thriller...

silicon science 20-08-2008 12:17 AM

Re: Operaciju Trijumf

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 213491)
sta si se uhvatio van gogha kao pijan plota? :D

Ne znam, mislim da je moje gadjenje prema spomenutom otpocelo jos od pre desetak godina kada sam gledao na TV jedan intervju sa njima, i imali su tako loshu i jadnu prichu u fazonu: mi smo jako kvalitetna grupa, mozda jedina koja radi ovako nesto na ovim prostorima ibla blabla. I za kraj, zapamtio sam sta je gosn. Djule dotichni rekao, i citiram, znachi citiram.
-Nesretni voditelj: I, sta bi ste izjavili za kraj emisije?
-Djule-jos bih dodao samo to, da poruchim svim bendovima da ne pokusavaju i da se ne trude da sviraju i da naprave album, zato sto ce nas sledeci biti bolji od tog vasheg.

Ljudi, ovo je doslovno citat, i zapamtio sam ga iz razloga sto je to nesto najjadnije sto sam u zivotu chuo i bio sam zgrozen, i to toliko da ni vishe chasovno tushiranje ladnom vodom nije pomoglo:wink: A ne zaboravite, radim u novinam koje se zovu "SVET", i prochitao sam i chuo svakakva sranja u zivotu, ali nesto ovako jadno NIKAD.

master29 20-08-2008 12:17 AM

Pa ljudi u svakoj muzici ima govana na kilometre smrdi.....sta sad su svi dj-evi do jaja ili d&b,koliko smo samo puta imali polemiku oko toga....pa ne trcimo maraton bavimo se muzikom....po meni ima par kvalitetnih izvodjaca u trijumfu ostalo su gola g..na... i nemoj da se lazemo na kraju ce voditi leteci start po ulici i deliti televizore..kakav crni endemol i ostale pro.kuce......gde je 3ka dur,idol...oni gledaju da uzmu kes,vuku tu decu skoro za dzabe naplacuju se iz grada u grad.Gde je ljubimica Cveta(lokalna voditeljka)strasnooooo

LACKY 20-08-2008 12:18 AM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 213494)
ovo mu dodje kao kontra udar mladim zvezdama granda, jos jednom, vrlo pozitivna stvar.

Zasto bre Leso ti to stalno dozivljavas kao neki rat, pa zar mislis da su u Americi ljudi isfurali rap da bi ratovali sa kantrijasima.
Zanrovi muzike nastaju i poropadaju, ljudi slusaju pa neslusaju i svi prave od toga i neki biznis.

master29 20-08-2008 12:20 AM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 213498)
Ne znam, mislim da je moje gadjenje prema spomenutom otpocelo jos od pre desetak godina kada sam gledao na TV jedan intervju sa njima, i imali su tako loshu i jadnu prichu u fazonu: mi smo jako kvalitetna grupa, mozda jedina koja radi ovako nesto na ovim prostorima ibla blabla. I za kaj, zapamto sam sta je gosn. Djule dotichni rekao, i citiram, znachi citiram.
-Nesretno voditelj: I, sta bi ste izjavili za kraj emisije?
-Djule-jos bih dodao samo to, da poruchim svim bendovima da ne pokusavaju i da se ne trude da sviraju i da naprave album, zato sto ce nas sledeci biti bolji od tog vasheg.

Ljudi, ovo je doslovno citat, i zapamtio sam ga iz razloga sto je to nesto najjadnije sto sam u zivotu chuo i bio sam zgrozen, i to toliko da ni vishe chasovno tushiranje ladnom vodom nije pomoglo:wink: A ne zaboravite, radim u <iframe style="border: 2px inset ; width: 540px; height: 250px;" tabindex="1" id="vB_Editor_001_iframe"></iframe>novinam koje se zovu "SVET", i prochitao sam i chuo svakakva sranja u zivotu, ali nesto ovako jadno NIKAD.

Znaci ti si Cobanov zet???:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

silicon science 20-08-2008 12:21 AM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 213499)
kakav crni endemol i ostale pro.kuce......gde je 3ka dur,idol...oni gledaju da uzmu kes,vuku tu decu skoro za dzabe naplacuju se iz grada u grad.Gde je ljubimica Cveta(lokalna voditeljka)strasnooooo

Bojim se da ce tako i biti, nazalost. A sto se narodnjaka tiche, pa nije Grand sve sto postoji. A sta cemo sa Radetom Jorovicem, Zoranom Jovanovicem uostalom:rotfl: :rotfl: :rotfl:

silicon science 20-08-2008 12:24 AM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 213501)
Znaci ti si Cobanov zet???:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

E, da sam ja zet neb se ja ovde zamlacivao sa nama:rotfl: :rotfl:

lesha 20-08-2008 12:26 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 213500)
Zasto bre Leso ti to stalno dozivljavas kao neki rat, pa zar mislis da su u Americi ljudi isfurali rap da bi ratovali sa kantrijasima.
Zanrovi muzike nastaju i poropadaju, ljudi slusaju pa neslusaju i svi prave od toga i neki biznis.

ne dozivljavam kao rat, ali uz ovoliko mladih generacija kojima je pink isprao mozak, pozdravljam sve sto ima veze sa po meni normalnom muzikom.

LACKY 20-08-2008 12:27 AM

Grand vec duze vreme nefura "narodnjake". Kodnas se vec odavno ukorenila Rambova formulacija Turbo Folk, koja je podosta evoluirala od tada. Ja bi to danas formulisao (recimo) Ćušpajz Pop.

master29 20-08-2008 12:29 AM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 213503)
E, da sam ja zet neb se ja ovde zamlacivao sa nama:rotfl: :rotfl:

.....polako ko zna:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

All times are GMT +1. The time now is 03:17 AM.