![]() |
Re: Operacija Trijumf
Nisam siguran da TO moze da se "otpeva" na engleskom. Engleski vokali nisu pogodni za taj thriller...
|
Re: Operaciju Trijumf
Quote:
-Nesretni voditelj: I, sta bi ste izjavili za kraj emisije? -Djule-jos bih dodao samo to, da poruchim svim bendovima da ne pokusavaju i da se ne trude da sviraju i da naprave album, zato sto ce nas sledeci biti bolji od tog vasheg. Ljudi, ovo je doslovno citat, i zapamtio sam ga iz razloga sto je to nesto najjadnije sto sam u zivotu chuo i bio sam zgrozen, i to toliko da ni vishe chasovno tushiranje ladnom vodom nije pomoglo:wink: A ne zaboravite, radim u novinam koje se zovu "SVET", i prochitao sam i chuo svakakva sranja u zivotu, ali nesto ovako jadno NIKAD. |
Pa ljudi u svakoj muzici ima govana na kilometre smrdi.....sta sad su svi dj-evi do jaja ili d&b,koliko smo samo puta imali polemiku oko toga....pa ne trcimo maraton bavimo se muzikom....po meni ima par kvalitetnih izvodjaca u trijumfu ostalo su gola g..na... i nemoj da se lazemo na kraju ce voditi leteci start po ulici i deliti televizore..kakav crni endemol i ostale pro.kuce......gde je 3ka dur,idol...oni gledaju da uzmu kes,vuku tu decu skoro za dzabe naplacuju se iz grada u grad.Gde je ljubimica Cveta(lokalna voditeljka)strasnooooo
|
Quote:
Zanrovi muzike nastaju i poropadaju, ljudi slusaju pa neslusaju i svi prave od toga i neki biznis. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Grand vec duze vreme nefura "narodnjake". Kodnas se vec odavno ukorenila Rambova formulacija Turbo Folk, koja je podosta evoluirala od tada. Ja bi to danas formulisao (recimo) Ćušpajz Pop.
|
Quote:
.....polako ko zna:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: |
All times are GMT +1. The time now is 03:17 AM. |