![]() |
Re: Mrzim narodnjake
mislim da nema potrebe bilo sta da dodajem, samo da pomenem jednu vrlo vaznu stvar koja vam mozda svima promice, a to je pinKids kanal koga bih ovoh momenta zabranio da mogu. :mad:
nije zeljko glup, navlaci klince od malih nogu. razmislite o tome! pre samo desetak godina je bilo sramota slusati narodnjake, ljudi su ismevali takve likove. a vidi nas sad. ogromna vecina ih slusa; elektronska i rock/metal scena nikad losija. zar se sve svelo samo na narodnjake (pod koje ubrajam i dance produkciju) ? najvise krivim medije sto su dozvolili da se neukus i kich uvuku medju nas. otud i moje reagovanje na pripadnike ove muzike na forumu. kukate kako vas napadamo, a uzeli ste nam posao, prepuni su vas mediji, zatrovali ste nam omladinu, ne mozemo da zivimo od vas! i jos imate petlje da se zalite. 'ajte molim vas! postedite me toga. /edit evo sad sam procitao tomov post i vidim da isto razmisljamo. |
Da, narodna muzika, dance, tubrofolk glavni razlog za probleme drustva! Glavni razlog zasto nevlada svugdje ljubav i mir - svjetski mir! Zao mi nase djece! Da nije te proklete muzike svi bih zavrsavali fakulteti, ljecili bolesnike, gradili bolnice i svirali jazz...
|
Quote:
Da znas da bi sigurno bili blize tome o cemu govoris... |
Quote:
|
Quote:
|
Mir u svetu.. LOLCHINA mir na Balkanu ..josh veca LOLA
|
Quote:
|
Quote:
|
Mislim da se mnogouzbudjujete zbog svega!!
Svi koji su u muzici obracaju mnooogo vise paznje na muziku u misle da se mnogo toga vrti oko muzike ! Pogresno!! Sitno je sve to.... Ja sam se malo iskljucio u zadnjih godinu i po...ne kupujem vise regulano CD's svakog Ponedeljka (kad izdju novi), ne pratim clubsku scenu i sta rade stotine remiksera itd... I, malte ne mi uopste i ne dostaje !! A sva sranja oko mene - politika , nemastina, besparica, alkoholicari itd su i dalje tu! I na njih i sve to drugo, muzika ne utice ni malo ! Uopste! Pa nije valjda da sva deca zive ispred Pink televizora ? Netacno... Ima ih i koji nemaju TV ili neslusaju radio uopste...pogotovu po selima i manjim mestima ! Kad necemu posvetis malo vise paznje - odmah pocinjes da primecujes da ne valja i sta ne valja... Muzika je samo jedan promil od svih losih stvari koje nas okruzuju.... |
ovaj.. hmm.. nadam se da ste spustili loptu, poshto je za par dana ova tema preletela na 12tu stranu..
moram da se slozim sa masterom u par tachaka.. pre svega, to shto ne trpi nepravdu.. isto je i ovde, ALI iz drugog razloga.. jbg, svi pljujete po folku i niko ga ne voli (pa kao i ja) ali isto tako jedva chekam da mi uleti novi folk bend samo da bih zaradio kintu.. tu lezi kinta, i to je to.. nije do pevacha i tih muzichara.. nego je do NAS i do PUBLIKE.. jbg, neko trazi uradi mi folk matru, i sednesh za klavijaturu, puknesh turcizam lestvicu iz C (skoro svaka jebena pesma) i zavrshish matricu za 3 minuta.. pa sto puta sam i ja to uradio.. to je najlakshe.. u sv sl, ne moze jedinka pljuvati neshto od chega zavisi cela domaca muzichka industrija.. da nema mainstreama, ne bi bilo ni valjanog undergrounda.. koji god zanr ushao u mainstream, vremenom bi se pokvario.. i to ja mislim da bi svi trebalo da znaju.. to shto ta muzika kvari decu? pa kvari, jebi ga.. i ja sam protiv "gace na podu, k*ta u vodu, s' tobom sam bio sinoc pijan" (ili kako god).. jeste, losha poruka za mlade narashtaje.. eto ja sam pre otprilike godinu dana prestao da idem na splavove.. ishao sam tamo, najiskrenije, zato shto su ribe najlakshe.. a da li su najlepshe? not. da li su inteligentne? boze svashta.. prosto je: vi brinite o svojoj deci.. chim se neko oshisha na zemunku, utegne u majcu, tiganjem po glavi i vezujte ga za radijator.. veoma su proste stvari... ja poshtujem mastera zato shto je iskren.. poshtujem i maxa iz istog razloga.. ali mi izgleda da ni jedan ni drugi ne vide poentu.. "hocesh dobru muziku? sushtinu muzike? morash dublje da kopash.." eto, ajmo ako cemo na taj nachin da prichamo, MRZIM CELU SVETSKU POP SCENU.. pochevshi od maroon 5, preko 50 centa, akona i t-paina, do britney, madone, i cele jbne takozvane "rnb" scene.. ALI jednostavno, ne mogu ih mrzeti.. ne volim ih.. promenim pesmu, promenim stanicu, pa chak i klub izmenim sa klonjom kad krene neko od gorenavedenih.. ne volim ni cholica, ni proeskog (i kako sad svi zaradjuju na njemu).. ne lezi mi.. ali ne mogu reci da ih mrzim.. mogu reci da mi chola, kad ga vidim, izgleda kao da smrdi.. i to je to.. mogu reci takodje da sam video menadzerku ili shta li je vec od marovica kako shmrche i zvalavi se sa drugom ribom.. da li je mrzim? boli me dupe, BRE! njen izbor.. i ima toliko riba i likova koji nisu iz tog sveta koji rade isto to.. tako da, ostavite mrznju po strani.. ostavite mrznju za ljude sa 2 grama mozga, i koji ne mogu nishta drugo da urade u zivotu.. FOLKERI mrze, alternativci se trude i drze.. i zaradjuju na prodaji vune od gorepomenutih ovaca.. ajd uzdravlje.. i spustite ljudi loptu.. nema potrebe da se ovakve rasprave vode uopshte.. |
All times are GMT +1. The time now is 12:46 PM. |