![]() |
Re: Stigo CS-15 !!!!
Quote:
ps: najcheshcha odlika "lunapark glazbe" su kvazi trens lead soundovi sa sync oscilatorima i unison-om, pravilni LFO-i na filterima (obavezno 8 ili 16 doba). |
Quote:
|
Ima jos nekih detalja
recimo da je cijeli song snimljen 3 instrumenta.... Prophet 5 Rev 2 PAia Drum Paia Vocoder i to je to nema sequancera, multi trackinga..sve na 8 kanala magnetofon pa u mix!!!!!!!!!! NEMA JEBENOG NUENDA; PCa ,16 midikanala, ton modula, samplera, pametovanja, prica o preampima, puno kompresora, 480l, TC .... a sve zvuci cisto i lijepo + sva glazba je za lunapark...ali kao i svaku drugu glazbu ... I DISCO TREBA ZNAT SLUSAT!!!!!!!!! |
Quote:
Prije 25 godina. I još uvjek joj neki producenti nisu dorasli, i ne mogu dobiti taj zvuk. Ili ti u prijevodu - on je prije 25 godina napravio nešto što tek sada ekipa polagano konta i u stanju je kopirati. S time što je on to sve radio ručno sa 8 kanalnim magnetofonom. Ako nije jasno o čemu pričam, probaj kopirati njegov sound iz "nintendo igrica". Uzmi VSTi (bilo koji, ili sve zajedno) i probaj složit taj "sound". Ako uspiješ, pošalji mi broj od svojeg žiro računa. Ja ću ti poslati 1000 $. Jer si mi upravo uštedio duplo toliko - pa ne moram kupovati Prophet Rev2. ... |
Quote:
|
Quote:
|
http://webs.advance.com.ar/dheinz/Patrick%20Cowley1.htm
evo pa se malo educirajte DISCO TREBA ZNATI SLUSATI |
Quote:
Nego, ja sam tamo ne?to editirao svoj post pa sam zabunom obrisao i dio o slikama. Nema veze. Skontao si o čemu se radi. Javim ako bude ne?to od toga. |
Patrick je umro davno:( ...sve dostupne slike su na sajtu koji sam dao u linku par postova ranije
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:36 PM. |