![]() |
Re: rumski elektronska kompilacija
nikad ne reci nikad
|
e da, kad je Sean Connery reko '71 da nece vise NIKAD snimati JAmes Bonda..
e pa kad je '82 ipak pristao opet (ko nebi pristo da se "hvata" sa Kim Basinger dok je bila mlada), onda su mu producenti "mentuli" i nazvali film "Never Say Never".. eto, nije bas on topic, al na on topicu se ionako zasad nista ne dogadja.. odo da legnem, vec pticice pjevuse.. :rolleyes::zzz: |
a i poceo da glumi u 36.-toj ... tako da...
|
eto, i ja uskoro 36, pa mozda nesto i bude od mene.. :D
|
lesho , pre toga je bio rudar :P
|
ovde imaju foru da POTENCIJALNO ZAINTERESOVANI KUPCI UNAPRED plate za CD, i time izfinansiraju stapmapnje i ostale troskove. itd...
Ako bi svaki clan rumskog dao po 1 Euro (ili protiv vrednost u dinarima, na pr) bilo bi oko E4000...vise nego dovoljno za pocetak, za lep CD, omot, knjizicu itd...mozda cak i dupli CD!! Pa posle Vol 2, Vol 3 itd..i tako ce da zazivi sve!! Mislim da nikome ne bi bio problem da se svaka recimo, 3 meseca, "otvori" za 1 Euro.. Clanovi bi se trudili da urade dobru pesmu koja bi dospela na kompilaciju...(samim tim bi napredovali u produkciji / mksanju) ..i mozda se Rumski Brand kompilacija vremenom prosiri i pocne prodavati van foruma... PLUS, na CD moze da se ubaci PC DATA sekcija sa tutorijalima, za one koji ne vole da kopaju po forumu. Obicni slusaoc to nece ni videti / cuti a kome treba tu je,,,, ima jos milion kombinacija...i jeste, malo je posao, ali neko moze da to odradi za dan dva i naplati 100-200 Evra od budzeta. nemoze sve samo od sebe da se napravi!! |
Zgodan sistem, a tko bi birao sta ce ici na kompilaciju?
|
Odlična ideja DaBear, to bi se dalo izvesti...
A ?ta bi i?lo na kompilaciju bi odlučili članovi foruma :) Ili lesha, po?to je on ovde po sta?u i broju postova najjači :p |
Quote:
CD bi mogao i da posluzi nekim, manje afirmisanim kao neka mala odskocna daska, tipa "imam pesmu na kompilaciji"..itd... |
trebalo bi možda raditi tematski...jer ovako je preširoka lepeza elektronske muzike...npr..rumski lounge, rumski club...mislim da bi za početak dobro bilo oraditi nešto duplo...npr lounge i club varijantu...a što se tiče donacije, moglo bi se vala dat i po 10-20 evra...
|
All times are GMT +1. The time now is 06:29 AM. |