Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   TOTO - najprecenjeniji band ever (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=11781)

Aleksandrija 24-08-2006 10:15 PM

Re: TOTO - najprecenjeniji band ever

@Dule,ako mi opet bude trebalo prosvetljenje(muzicko,naravno)ja cu ti se obratiti,ipak si ti kompetentniji po tom pitanju,mora se priznati:rolleyes:

A,sto se ukusa tice,ako mislis na one precenjene domace bendove,tu imam slicno misljenje kao I Arthur.Ne da ja ne volim Van Gogh,ali iskreno su mi dosadili,a i Djule mi nije omiljeniji lik!

Dushan_S 25-08-2006 03:31 AM

Quote:

Originally Posted by MUzzY
Nemoj vise, molim te! :D

I sad da se vratimo na pricu o ukusima ...

:D Mislio si da će to tek tako proći :p

Quote:

@Dule,ako mi opet bude trebalo prosvetljenje(muzicko,naravno)ja cu ti se obratiti,ipak si ti kompetentniji po tom pitanju,mora se priznati:rolleyes:
Ima to veze sa svačim, od psihologije masa do toga ko je popularan na kom delu zemaljske kugle a ne sa muzikom (jer da su recimo legende RUSH pravili ovde koncert bilo bi hiljadu ljudi i niko ne bi znao ni jednu pesmu, i verovatno bi neko kometarisao kako je bilo dosadno, a idi pogledaj Rush In Rio DVD kako izgleda maleni koncert u Riu pred prepunom marakanom... Koliko tamo staje, preko 100 000 ljudi, tako ne?to?) To ?to bi ovde bilo malo ljudi i niko ne bi pevao ne bi značilo da su Rush smor nego da smo mi smor i da pojma ne znamo. ( btw kad već pričamo o obrazovanju, pogledaj dotični dvd ili divX ?ta već, sjajan, ali SJAJAN 'cert)

Quote:

A,sto se ukusa tice,ako mislis na one precenjene domace bendove,tu imam slicno misljenje kao I Arthur.Ne da ja ne volim Van Gogh,ali iskreno su mi dosadili,a i Djule mi nije omiljeniji lik!
Pazi kad ne mislim na njih. Nemam ni jedan domaći CD da mi nije poklonjen. Mislim da smo bili ok 80-ih, a ne volim pa apsolutno ni?ta ?to se mo?e videti na domaćim top listama osim mo?da par stvari (eto Marčelov album mi je gotivan recimo) pa mi onda sve dođe kao precenjeno. Niko nema dobre pesme, kao čuje? ne?to i vauuuu hit!
?to ti se ne sviđa Đule, ba? je fin i sjadak :D

Gulanfer 28-08-2006 10:03 AM

"To što bi ovde bilo malo ljudi i niko ne bi pevao ne bi značilo da su Rush smor nego da smo mi smor i da pojma ne znamo."

Evo ovde je sve sazeto !

Inace bio na koncertu i moji utisci ( znam sve pesme koje su svirali ) su vrlo pozitivni. Jeste pevac puko dobro na par mesta ali i to se desava, playback ? koji bre playback ? Svirka i zvuk vrlo dobri mada mi se nije svideo solo u kingdom of desire ( ja ocekivao vise ) ali to je moj utisak. U greskica u Rosana , koju je Steva prokomentarisao sa We all do mistakes , and than we call it jazz ( ili tako nekako sad bas nemogu dobro da se setim ) .
Sve u svemu meni bilo dobro - neznam sta su drugi ocekivali.

Zao mi samo sto nisam upoznao Duleta ali ako se sledece godine poklopim sa Nidzinim dolaskom moracemo da se vidimo.

Pozdrav.

Dushan_S 28-08-2006 07:41 PM

Pa mogo si da se javi? za neku kaficu nabrzaka, bio sam na koncertu ba? sa jednim Nid?inim bliskim ortakom... Javni se next time na vreme ranije, pa ti bacim broj mob-a preko foruma da zvrcne? kad si tu!

Dersu Uzala 12-09-2006 02:18 AM

Quote:

Originally Posted by Dushan_S
legende RUSH

Di me nadje :) . Nego, imaju oni i bolja live izdanja. A brate u Brazilu bi i Laki Pingvini odrali na Marakani. Vole ljudi da partijaju i to je.

All times are GMT +1. The time now is 11:19 AM.