![]() |
Re: Vasa omiljena glazba (pjesma) u posljednje vrijeme....
...I ne samo u posljednje vrijeme...
Ja sam lagano u pedesetim i sezdesetim... Sarah Vaughan-Someone to watch over me i Eleanor Rigby-The Beatles.:):):) ...Jednostavno i do 00! |
Quote:
|
U poslednje vreme se slusa Logos od Tangerine Dream-a:) Mada ima jedna stvar na mixu James Holdena koja mi se isto svidja -sad cu da je iseckam i okacim pa ako neko moze da identifikuje:confused:
http://s40.yousendit.com/d.aspx?id=0GCQY3DY594M32SQ8252AS4W1U |
uf, ma to sam se u poslednje vreme zarazio (zahvaljujuci MarkuM)...Border Community (Holden ekipa) su mi isto favoriti...
|
Quote:
|
Portushead - Revenge of the number
Ne znam koliko je stara stvar, ali sam je ja skoro chuo. |
Jeff Beck - Dirty mind
Takodje skoro chuo. |
ej meni se bre svidja ova nova pesma od Kate Bush "King of the Mountain"... mada mi ortak danas rece da mu se cini da je obrada... el zna neko nesto o tome? Totalno je simpaticno, svidja mi se harizma njenog glasa i odlican aranzman...
a od portishead-a neprevazidjena "Roads".. to je tuga do smrti I na tu temu jos jedna pesma sa "K&D Session Disc 2" (Kruder&Dormaister) - prva pesma, David Holmes - Gone. jedno vreme sam zabranjivao sebi da je cujem vise od jednom mesecno, zbog posledica.. |
ljudi ja ne mogu da se skinem sa novog Jamiroquai-ja....kako ubijaju....nemam reci.Sad mi je zao sto nisam bio na koncertu :(
|
hehe
ja bio i ubijaju ozbiljno :D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 11:15 PM. |