Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Bufet del Rumski Vol 2. (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14372)

Danny Lou 22-12-2006 07:10 PM

Re: Bufet del Rumski Vol 2.

ideikuse mislim da bi bio pravi gazda kafane, jer pravi gazda nikad ne napusta svoju kafanu ... :)

moze prijedlog za novo ime: "Dugo jutrenje" , "Sajber Plug" , "Rezonanca", "Kod tog i tog", "I-Kju"... ideja na pretek! :)

LACKY 28-12-2006 11:16 PM

Quote:

Originally Posted by idekius
1.Kao i u svakoj kafani za stolove je dozvoljeno dobacivati meze i pice!
2.Bilo koje drugo dobacivanje(na naciojnalnoj,profesionalnoj,vredjanje debelih, ili nekoj drugoj bazi) smatrace se uvredom!
3.A za svaku uvredu sleduje Ban, Batine ili Perun na private(po slobodnom izboru)!
4.Postavljanje glupih pitanja se takodje sankcionise!
5.Ako vas bije maler treba ici u Smederevo!
6.Pijane goste ne sluzimo!(Clan uveden zbog Idekiusa.)
7.Dozvoljeno je kritikovanje radova clanova foruma, koji imaju vise od 100 postova samo uz novcanu nadoknadu!
8.Novac prikupljen od kritika ide u fond za letovanje!
9.Za letovanje je potrebno posedovati lemilicu!
10.Zabranjeno postavljanje bilo kakvih ozbiljnih i angazovanih pitanja.(krivci Arhtur i Zagor)
11.Zabranjeno je raspravljati o zejtinu i uopste o bilo kakvim mazivima sem slanine i cvaraka!(krivci Diviner i Boggy)
12. Zabranjeno je ozbiljno raspravljati(moze samo onako) o 1225 clanova foruma od kojiih samo 48 ima preko 300 postova(krivac za ovaj clan je Oggy)!
13. Posto nije41-prva, zabranjeno je govoriti u siframa sem Bati Zivojinovicu(clan skrivio Arthur)!
14. Zabranjeno vredjanje kamera, foto aparata(i uopste bilo koje video tehnike u svrhu izrugivanja debelih)( clan skrivio Off)!
15.Zbog ugrozenosti na forumu i restoranima(male porcije), debeli clanovi imaju posebne privilegije(ovo je moja samovoljna i diktatorska odluka)!
16.Pravilo broj 1 je "Sef je uvek u pravu". Pravilo broj 2 " I ako sef nije u pravu primenjuje se pravilo broj 1". Proglasavam Divinera za moderatora jer je pospesio moj diktatorski status(clan skrivio Diviner zbog svog Geblsovskog stava)!
17. U bufetu je dozvoljeno smaranje samo u slucaju ako je smaracu rodjendan( clan uveden zbog Lacky-ja tj. mene zbog smaranja za rodjendan)!

18. Zabranjeno je u buffetu kovati urote bilo koje vrste(kradja guma sa decijih bicikla,cevapa iz tanjira dok je covek u toaletu itd.) i uopste bilo kojih aktivnosti koje vode lakom sticanju dobara i pozicija.(clan uveden zbog Idekiusa i Oggy-a)
19. U buffetu je strogo zabranjen pristup zenama!( ovaj clan nije skrivio neko, cisto se namece zakljucak "sta ce ovde")
20. Za sefa sale proglasavam Idekiusa, a za zamenika Oggy-ja (clan se uvodi zbog navale gostiju u kafani i neko mora da vodi red. Zamolio bih sefove da posebnu paznju obrate na Peruna koji non-stop zapodeva kavgu) a za tehnickog konsultanta ( znaci ako se pokvari kaffe aparat ili vodo kotlic) proglasavam Boggy-ja, kao naj potkovanije lice. I jos jedna stvar, zabranjeno je stipanje konobar"a" ili "ce". Takodje proglasavam Off-a za zvanicnog izbacivaca u kafani ( cisto da bi nervirao pijane goste)!
21.Toalet se do daljnjeg zatvara (veliku i malu nuzdu od sada cete vrsiti preko puta u stubistu, a koga navataju stanari i ocinka da je iz buffeta bice banovan) i zabranjuje se diskusija o bilo kojoj fekalnoj disciplini (pravili uvedeno zbog vecine salnih gostiju)!
Izvolte!
22. Oggy je banovan iz buffeta sve dok neizvadi supalj zub(jer zbog zuba je zasrao celu stvar), i zabranjuje se svim moderatorima da ga ostavljaju samog( cak i kad ide na pisanje), i sme samo da sedi i pije pelinkovac(bez kisele vode).
23. Nemo da mi pravite kupleraj od kafane majke vam ga mangupske.
24. Zabranjeno crtanje sisa i ostalih polnih interfejsa po kafani!
25. Necu politiku u moju butigu!!!
26. Zabranjeno je bilo kakvo predlaganje u kafani!

Ode gazda da radi nesto drugo ( jer neplacate racune samo recke) a vi ste napravili rusvaj u kafani!
I nemojte vi meni tu neke predloge, nije vam bre ovo demokratija!
Sledi tacka 26, jel jasno, inace fajront!

idekius 29-12-2006 04:21 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY
Ode gazda da radi nesto drugo ( jer neplacate racune samo recke) a vi ste napravili rusvaj u kafani!

Divljali bi oni josh i crtali sise po kafani i ko zna sta sve ne :uhoh: , da ne beshe shefa Saleta, tj. moje malenkosti (Oggy, provalio sam te! Bez zloupotrebe ove rechi!!!) :mrgreen: Stoga mislim da je red da dobijem zasluzeni novogodisnji odmor! :rolleyes::)

Oggy 29-12-2006 11:23 AM

Quote:

Stoga mislim da je red da dobijem zasluzeni novogodisnji odmor! :rolleyes::)

'Oces zajedno na zimovanje sa Perom Zderom? :twisted::twisted::twisted: :rotfl:

idekius 29-12-2006 01:20 PM

Quote:

Originally Posted by Oggy
'Oces zajedno na zimovanje sa Perom Zderom? :twisted::twisted::twisted: :rotfl:

Heh... Pera jos uvek skija, a ja crnchim u kafani :(:rotfl:

Oggy 29-12-2006 01:39 PM

HEHEHE...
Pa samo ti reci koji aranzman hoces i na koliko dana, a ja sam tu da udovoljim tvojim zeljama... :)

zvincic 29-12-2006 01:48 PM

Quote:

HEHEHE...
Pa samo ti reci koji aranzman hoces i na koliko dana, a ja sam tu da udovoljim tvojim zeljama... :)

uh, kako bi i ja volio par dana na skijanje negdje!

Oggy 29-12-2006 01:51 PM

Pa ti mozes da se skijas na vodi.... :D

Oces i tebi da uplatim isti aranzman kao "Viljusku"? :D

zvincic 29-12-2006 02:02 PM

Quote:

Pa ti mozes da se skijas na vodi.... :D

Oces i tebi da uplatim isti aranzman kao "Viljusku"? :D

7 dana u prdekani? :D

Oggy 29-12-2006 02:16 PM

Hahahahahaha!

Trebalo bi da na forumu otvorimo sobu "Prdekana" :D :rotfl:

idekius 29-12-2006 02:17 PM

Quote:

Originally Posted by zvincic
7 dana u prdekani? :D

"Ti ces s' njime da ides na Jahorinu,
tamo je ljepo i zdravo sta vise,
ja cu ostati u prljavom gradu
i ustima hvatati kapi kishe" - Zabranjeno Pusenje

:rotfl::rotfl::rotfl:

Ne bi ti se Zvino dopalo zimovanje koje ti Orggy nudi... hvala Bogu da taj nece da ti ponudi nesto iza cega ne stoje skrivene zamkice :mrgreen:

zvincic 29-12-2006 02:26 PM

Quote:

:rotfl::rotfl::rotfl:

Ne bi ti se Zvino dopalo zimovanje koje ti Orggy nudi... hvala Bogu da taj nece da ti ponudi nesto iza cega ne stoje skrivene zamkice :mrgreen:

ko' pravi prducent! :D

idekius 29-12-2006 02:32 PM

Quote:

Originally Posted by zvincic
ko' pravi prducent! :D

Sto bi nam taj isproducirao zimovanje :rotfl: pamtili bi ga dozivotno :rotfl:

Oggy 29-12-2006 02:33 PM

Eto...

Oces ljudima da ugodis, a oni tako...

Ja sam samo hteo da nekome ustupim vaucer za dve osobe koji sam dobio kao nagradu na nekom decijem festivalu, posto ja bas nisam za putovanje.... :)

zvincic 29-12-2006 02:38 PM

Quote:

Sto bi nam taj isproducirao zimovanje :rotfl: pamtili bi ga dozivotno :rotfl:

isprducirao! :D

sto dedukcijom dodje na isprduckao :D

idekius 29-12-2006 02:38 PM

Quote:

koji sam dobio kao nagradu na nekom decijem festivalu

Izgleda da ljudi jos nisu shvatili tvoje sexualne izvitoperenosti, cim te jos pustaju na decije festivale :twisted:

"... i prvo mesto je osvojila Oggy-jeva pesma "Sve je dobro kad se dobro svrshi" .... " :rotfl::twisted:

Oggy 29-12-2006 03:16 PM

Quote:

Izgleda da ljudi jos nisu shvatili tvoje sexualne izvitoperenosti, cim te jos pustaju na decije festivale :twisted:

"... i prvo mesto je osvojila Oggy-jeva pesma "Sve je dobro kad se dobro svrshi" .... " :rotfl::twisted:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bolid... :banghead:

idekius 29-12-2006 03:27 PM

Quote:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bolid... :banghead:

:D:D:D

LACKY 12-01-2007 02:49 AM

Nekrajcujemo nista tako da ces biti zadovoljna!

Oggy 12-01-2007 02:52 AM

Tura pica za celu kafanu!

Konacno sam napravio proboj u politici usavsi u gazda Lakijevu stranku! :)

Steta sto kafana nije drustvena, pa ne moze "na prezentaciju"... :)

Arthur 12-01-2007 10:25 AM

a kace ovija kafana na privatizaciju, aaa? Sta kazu nove nade rforumske potikile?

*Aleksa* 05-06-2007 12:56 AM

Quote:

Originally Posted by Oggy (Post 142056)
Tura pica za celu kafanu!

Ja opet stignala,a pica,opet:D ,ni otkuda...:)

LACKY 05-06-2007 02:43 AM

De sad da zalutas u ovaj kokosarnik kada su proradile baste i poceli festivali!

Arthur 06-06-2007 02:10 AM

ne kenjaj nego otvaraj tendu tamo i sipaj devojci kuvano vino, ova kisha oce da ubije :banghead:

*Aleksa* 07-06-2007 01:06 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 157297)
De sad da zalutas u ovaj kokosarnik kada su proradile baste i poceli festivali!

Ma sto je najgore,nisam zalutala..:D Tacno znam da sam dosla na pravo mesto..Kafana je kafana;)

Zato:beer:

Arthur 07-06-2007 12:27 PM

ajd, ziveli !
:beer:

Danny Lou 08-06-2007 10:08 PM

hm... nego kako sam ostavio cigarete ne pijem vise tursku... moze jedna Nesina gazda? :)

Tribal_kg 15-06-2007 08:59 PM

Ja chastim turu.Od danas sam i zvanicno elektrotehnicar...s posteno zaradjenom diplomom.:D

:beer:

OFF 15-06-2007 09:12 PM

Predlazem da se iz kafene izbace svi koji imaju NS10 i zezaju nas koji nemamo!!!:mad:

LACKY 14-09-2007 01:54 AM

Prosao raspust, pocela kisa, gde sad? Ukafanu valjda.

LACKY 14-09-2007 02:01 AM

1.Kao i u svakoj kafani za stolove je dozvoljeno dobacivati meze i pice!
2.Bilo koje drugo dobacivanje(na naciojnalnoj,profesionalnoj,vredjanje debelih, ili nekoj drugoj bazi) smatrace se uvredom!
3.A za svaku uvredu sleduje Ban, Batine ili Perun na private(po slobodnom izboru)!
4.Postavljanje glupih pitanja se takodje sankcionise!
5.Ako vas bije maler treba ici u Smederevo!
6.Pijane goste ne sluzimo!(Clan uveden zbog Idekiusa.)
7.Dozvoljeno je kritikovanje radova clanova foruma, koji imaju vise od 100 postova samo uz novcanu nadoknadu!
8.Novac prikupljen od kritika ide u fond za letovanje!
9.Za letovanje je potrebno posedovati lemilicu!
10.Zabranjeno postavljanje bilo kakvih ozbiljnih i angazovanih pitanja.(krivci Arhtur i Zagor)
11.Zabranjeno je raspravljati o zejtinu i uopste o bilo kakvim mazivima sem slanine i cvaraka!(krivci Diviner i Boggy)
12. Zabranjeno je ozbiljno raspravljati(moze samo onako) o 1225 clanova foruma od kojiih samo 48 ima preko 300 postova(krivac za ovaj clan je Oggy)!
13. Posto nije41-prva, zabranjeno je govoriti u siframa sem Bati Zivojinovicu(clan skrivio Arthur)!
14. Zabranjeno vredjanje kamera, foto aparata(i uopste bilo koje video tehnike u svrhu izrugivanja debelih)( clan skrivio Off)!
15.Zbog ugrozenosti na forumu i restoranima(male porcije), debeli clanovi imaju posebne privilegije(ovo je moja samovoljna i diktatorska odluka)!
16.Pravilo broj 1 je "Sef je uvek u pravu". Pravilo broj 2 " I ako sef nije u pravu primenjuje se pravilo broj 1". Proglasavam Divinera za moderatora jer je pospesio moj diktatorski status(clan skrivio Diviner zbog svog Geblsovskog stava)!
17. U bufetu je dozvoljeno smaranje samo u slucaju ako je smaracu rodjendan( clan uveden zbog Lacky-ja tj. mene zbog smaranja za rodjendan)!

18. Zabranjeno je u buffetu kovati urote bilo koje vrste(kradja guma sa decijih bicikla,cevapa iz tanjira dok je covek u toaletu itd.) i uopste bilo kojih aktivnosti koje vode lakom sticanju dobara i pozicija.(clan uveden zbog Idekiusa i Oggy-a)
19. U buffetu je strogo zabranjen pristup zenama!( ovaj clan nije skrivio neko, cisto se namece zakljucak "sta ce ovde")
20. Za sefa sale proglasavam Idekiusa, a za zamenika Oggy-ja (clan se uvodi zbog navale gostiju u kafani i neko mora da vodi red. Zamolio bih sefove da posebnu paznju obrate na Peruna koji non-stop zapodeva kavgu) a za tehnickog konsultanta ( znaci ako se pokvari kaffe aparat ili vodo kotlic) proglasavam Boggy-ja, kao naj potkovanije lice. I jos jedna stvar, zabranjeno je stipanje konobar"a" ili "ce". Takodje proglasavam Off-a za zvanicnog izbacivaca u kafani ( cisto da bi nervirao pijane goste)!
21.Toalet se do daljnjeg zatvara (veliku i malu nuzdu od sada cete vrsiti preko puta u stubistu, a koga navataju stanari i ocinka da je iz buffeta bice banovan) i zabranjuje se diskusija o bilo kojoj fekalnoj disciplini (pravili uvedeno zbog vecine salnih gostiju)!
Izvolte!
22. Oggy je banovan iz buffeta sve dok neizvadi supalj zub(jer zbog zuba je zasrao celu stvar), i zabranjuje se svim moderatorima da ga ostavljaju samog( cak i kad ide na pisanje), i sme samo da sedi i pije pelinkovac(bez kisele vode).
23. Nemo da mi pravite kupleraj od kafane majke vam ga mangupske.
24. Zabranjeno crtanje sisa i ostalih polnih interfejsa po kafani!
25. Necu politiku u moju butigu!!!
26. Zabranjeno je bilo kakvo predlaganje u kafani!

27.Ko god da vredja vlasnike Yamaha NS 10 dabogda mu crkao hard-disc (pravilo uvedeno zbog Off-ovog netolerantnog ponasanja prema vlasnicima NS-ki iz ciste zavisti)!

Uveden novi clan statuta broj 27.

Tribal_kg 14-09-2007 02:59 AM

:rotfl:Ovo je prajsles..:D

Oggy 14-09-2007 11:11 AM

Deder gazda, obrni jednu turu za dobrodoslicu! :)

OFF 14-09-2007 11:19 AM

Nego, kad smo kod clana 27...... gazda, mogao bi da uneses one kutijice sa belim zvucnicima sa terase, da ne kisnu... odlepice se selotejp sa membrana od silne vlage

kejkz 14-09-2007 12:04 PM

meni onda jednu ljutu, evo vec je jedan, a ja jos trezan!

ANITA 14-09-2007 12:39 PM

Tko je osmislio član 27.?!!! :o :confused: :o :o :o

Mislim stvarno.... ja sam vrijeđala ns 10 i crko mi hard.... :o

Danny Lou 15-09-2007 11:03 AM

kod mene u komsiluku ima kafana sa ns-10-ama! i pitam lika daj da se mijenjamo ja cu tebi 2 hi-fi sony a ti meni te, kaze on: "nema sanse ovo su ipak profesionalni zvucnici, rekli su mi". :(
ali kad bolje razmislim u toj kafani tuku narodnjaci pa ne bih da imam neku "zarazenu" robu :rotfl:

shallim se, gazda tuborg i tekilu sendaj `amo! :wave:

Tiki the Boyler 15-09-2007 11:14 AM

Đe'e ta kafana?!?

Danny Lou 15-09-2007 11:27 AM

znam da ces probati foru sa kilom janjetine i tanjirom kupusa! ali nece da upali... mozda bi moga neku pricu da mu prospes...:rolleyes::);)

Tiki the Boyler 15-09-2007 01:09 PM

Jooooj booraz... pa znaš li ti gdje ja radim? :rotfl:

Samo ti meni natukni lokaciju kafane!

All times are GMT +1. The time now is 05:48 PM.