Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Obavestenja (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=82)
-   -   NOVo::: od 15.10.2004 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=9696)

TOLJAGA 26-10-2004 01:57 PM

:rotfl:
REVOLUCIJA!!!

Pazite se administratori!
Evo ih naoru?ani ?icama, notama, tipkama, tastaturama,... kre?u prema serveru!!!
8)

p.s.
?ta ti je NAROD... Jedni vi?u: 'O?emo promjene, a drugi: Ne?emo promjene! Pa ti udovolji svima...
:roll: :lol:

puRe 26-10-2004 02:16 PM

Quote:

Originally Posted by ANITA
A zasto jedan "brzi" administrator jedini ima tako veliku sliku?! :roll: :D Nama obicnima ne prima takvu sliku?! Zasto?

udarila ga slava u glavu...hehe....stavicu manji...

ANITA 26-10-2004 02:19 PM

Quote:

Originally Posted by puRe
Quote:

A zasto jedan "brzi" administrator jedini ima tako veliku sliku?! :roll: :D Nama obicnima ne prima takvu sliku?! Zasto?

Ma nemoj staviti manji! Ja sam samo pitala zasto. :roll:

puRe 26-10-2004 02:20 PM

Quote:

Quote:

Originally Posted by puRe
Quote:

Ma nemoj staviti manji! Ja sam samo pitala zasto. :roll:

ma tako sam kropovao originalnu sliku ;)

Mogli 26-10-2004 02:31 PM

Quote:

Za Anitu molim vecu sliku, bar da se vide sve loknice... 8)

Mandragora58 26-10-2004 10:10 PM

:roll: Dugo se nisam javljao.
Razvedrila se stranica, pukla sirina na sve strane, osjecam se slobodnije... pozdrav svima :guitar:

SumAnuT 04-11-2004 06:01 PM

ja sve reko uvidecete sami al vidim nema nishta od toga ... postavite ovo new topic i odgovori i sa gornje strane kao i sa donje ... i postavite punu putanju do "root" dela foruma tj www.rumski.com forum i odozgo kao shto stoji dole ...

poz

dr.Ru 04-11-2004 08:40 PM

Quote:

Originally Posted by SumAnuT
ja sve reko uvidecete sami al vidim nema nishta od toga ... postavite ovo new topic i odgovori i sa gornje strane kao i sa donje ... i postavite punu putanju do "root" dela foruma tj www.rumski.com forum i odozgo kao shto stoji dole ...

poz

e ovo je dobar predlog.... poradicu na tome cim skinem "portal skin" sa dnevnog reda..... nikad kraja posla

Pedja 07-11-2004 09:56 AM

Sad mi nesto pade na pamet :idea: :) .........setio sam se onog prvog skina koji je imao forum i tu je bila jedna ikonica vezana za ICQ (cvetic) koja je pokazivala status onih koji su na netu. Postoji li mogucnost da se i to namesti?

puRe 07-11-2004 02:12 PM

Quote:

Originally Posted by Pedja
Sad mi nesto pade na pamet :idea: :) .........setio sam se onog prvog skina koji je imao forum i tu je bila jedna ikonica vezana za ICQ (cvetic) koja je pokazivala status onih koji su na netu. Postoji li mogucnost da se i to namesti?

to zavisi od skina do skina...kada bismo to ovde uradili, ne bi se stilski uklapalo...

All times are GMT +1. The time now is 06:45 PM.