![]() |
Quote:
|
Ma ti STS sampleri su lipov %. Ja koristim one samle playere iz navike, a oni su jos gora stvar. Mislim da ovi soft sampleri kontakt 1.5.2 rade jednako dobro, a prakticniji su, imaju dfd opciju... Steta je arciti DSP na samplere. Ako novi giga bude schlackao kako treba, tek onda nema potrebe za STS-om.
|
Quote:
|
Za sada jedini bag koji sam provalio da su ispravili u SFP 4.0 je sto wave source radi kako treba. Idemo dalje, ko je jos nesto provalio neka prijavi.
|
meni radi wave source u 3.1 besprekorno
|
Sta je problem sa wave source u 3.1? O cemu se radi?
|
Quote:
inace san kod instalacije mora iskjucivat HT, sto slucajno kod instalacije 4.0 nisan napravi i sve je bilo ok, a 3.1c sigurno nebi kasnije radi kako treba. |
Creamware ima bag na novom sajtu koji omogucava da kupujete neogranicen broj sprava sa popustom (upozorenje: popravice to sutra ili prekosutra).
evo kako da dobijete...ako ste vec radili aktivaciju scopea 4.0 (copy-paste onog koda iz emaila) dobili ste vec jednom popust...ako ga niste iskoristili nije bitno...uradite ponovo aktivaciju (copy paste) i sajt ce vam reci da ste kredit/aktivaciju vec iskoristili ali ce vam svejedno ukljuciti popust...i tako u krug :) ja sam evo kupio Modular III ;) |
jesi siguran da je bug :?: :roll: da nije trap :lol:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:24 AM. |