![]() |
Re: Koji DAW koristite?
Quote:
|
Jel' se to nismo razumeli?? :wink:
|
Quote:
ajmo napravit jedan competition..izazivam ove iz "elite" ako imaju _uda da pihvate izazov...i onako je dosadan forum...samo se pica o grafickim karticama i pluginovima... |
Quote:
Hahahaha 😂 Pravi odgovor, hahahha grafičke kartice 😂👍👍 Sent from my iPad using Tapatalk |
Koji DAW koristite?
Mnogo se gledaju razni pogrešni tutorijali na YT a slabo se islo u školu 😊
|
Quote:
|
Quote:
Koja skola u svetu moze da te obuci da ti njeno zavrsavanje garantuje da ces dobiti svetski hit na bilboardu da miksas i da ces biti u stanju da ga smiksas ? Zasto je gledanje procesa miksanja jednog svetskog hita pogresno ? |
Quote:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
Amen to that. Ali svakako otvara oci da se danas pesme na zalost rade na 100-inak kanala... Ja sam se uvek pitao , da li su ljudi koji mi salju projekte ludi jer retko imam pesmu ispod 65-70 kanala (a to bi bio poprilican broj ljudi) ali ovi klipovi mi govore da nisam lud i da je to normalna pojava... Ja najvise od svega volim da imam pesmu od 30-ak kanala i da se bavim korisnim stvarima u pesmi nego da stavim 100inu kanala u kontekst, al sta cu, prihvatam. A dijametralno sto se tice snimanja bubnja na 3 kanala, Gabriel Roth kaze da su bubanj za Back to Black, snimali sa dva mikrofona, ako ne za ceo album, onda sigurno za Rehab. Shure 55 izmedju indijanca i dobosa, i ne secam se koji mikrofon na bass bubnju valjda i to je to. |
All times are GMT +1. The time now is 07:01 AM. |