![]() |
Re: Novi Korg ms-20 mini -analogni monosint
@awacs hvala i svaka cast na ovim izdanjima , ako imas jos nesto uploaduj i mozes slobodno da otvoris novi topic , ovo je poziv i ostalim ljudima da ako imaju ili smatraju da imaju u svojoj kolekciji nesto vredno neka podele sa nama ...
|
"Ponasate se pre svega nekulturno!!! Ne poshtujete sagovornike ni malo, vec se po principu "laktanja" uguravate gde god stignete i svoja "iskustva" postavljate na pedestal, kao da je to tako i nikako drugachije"
za?to se ja ispričavam i kome?! tu se vidi da je osoba nakon dvije godine do?la na ovaj forum i počela da vrijeđa sve oko sebe i suprostavlja se svima i to na agresivan i nekulturan način.Ako je ista osoba frustrirana ne vidim razlog za?to bi se morala ovdje istresti na pojedince koji nemaju ista ili slična mi?ljenja. Molio bih moderatora da se malo pozabavi ovime ?to je napisano na ovoj temi jer mi ne trebaju ovakve izjave nakon toliko godina provedenih ovdje s dragim foruma?ima.Izvinjavam se jo? jednom... |
Quote:
Razmisli malo o znachenju ovoga sto si napisao, ako imas iole pameti, pa vidi dal je to uvredljivo, arogantno, bezobrazno il sta vec itd??? Upao si u ovo debilanu koju DaBear zove "diskusijom" i vredjas... Sta smo mi, budale i mentoli po tebi kad pisemo o ovome. "Patuljche od slame", ovo nije diskusija, vec mudroseravanje :wink: Ljudi, koga vise zabole sta ste imali i svirali??:banghead::banghead: To apsolutno ne znaci nista, a meni je zasmetalo po ko zna koji put to sto po svaku cenu mora da se piskara nesto sto nije vezano za temu, i uvek, ali uvek je tu ista grupa ljudi koja je "pametnija" od ostalih, koja je sve to nekad prosla sto i mi pa sad daju savete "da bi pomogli" mladima. Gospodo, probajte tako da piskarate malo po Gearslutzu ili nekom drugom pravom forumu, pa da vidite kako cete za nano sekundu da budete prozvani TROLOM i mozete vrlo lako popiti ban. Jedino se ovde kurchite i piskarate kako vam je volja, i zasluzni ste sto je ovo postala obichna "rupetina" a ne forum. Za to su svakako zasluzni i dragi nam moderatori... I da, idete mi na zivce jako i zato tako "ostrasceno" pisem o ovome, jer kakava nam je drzava takav nam je i ovaj forum. Apsolutno nema nikakve razlike. Chast izuzetcima (Synclavier) koji su pravi kontrast ostatku ekipe. Vaso, ne ljutim se ni na tebe, ok si samo stojim i dalje iza onog sto sam pisao. Od mene toliko i zbogom (@DaBear-ono za posao i dokolicu se ne odnosi na tebe, mojne se palish :wink:) |
"Jedino se ovde kurchite i piskarate kako vam je volja, i zasluzni ste sto je ovo postala obichna "rupetina" a ne forum." Mislim da si ovime sve rekao-ciljano vrijeđa? sve ljude ovdje i pljuje? po forumu-?to si onda ovdje? Molim te da se kulturno pona?a? kao i večina prisutnih na forumu,a ako nisi sposoban za to(očigledno ne)onda zbogom....
|
Quote:
Prvo - Gearslutz - tamo ima trollova na izvoz !! 70% su lozaci koji nikad nisu videli i radili na nekoj ozbiljnoj opremi, 20% su oni koji su sklepali nesto opreme i sad kao rade, imaju studio, snimaju..pokusavaju da prezive od toga. Ostatak su normalni ljudi... Ja se vidis, ne obazirem na tvoje uvrede "debilana" "Mudroseravanje", itd...takav nam je recnik i meni ne smeta. Ja nemogu da posavetujem nekoga ko je odrasta na PC-ju (za koga je jedva sklepao neke pare da ga sastavi) i na "domacem" softweru da sad pukne ?600 na neki semi-modular MONO synth.. eejjj ?? U Srbiji, za nekoga ko ne radi, ko se stekuje kod matoraca itd..?600 je bogatsvo ! (koliko vidim iz raznih prica, i koliko vidim kako se "brzo" prodaju stvari po oglasima...) Posto znam da ce se doticna osoba 99% razocarati, po meni to nebi bio dobar savet..? Analog - digital..opet ..cemu toliko vredjanje? Po meni - nema veze vise..nebitno |
Quote:
Onaj ko misli da publika čuje razliku izmedju pravog Mooga i Arturie i to još u korist pravog Mooga očigledno u skorije vreme nije pričao sa običnim ljudima i toplo savetujem da to pod hitno uradi. Poenta mog posta? Lepo je što se ložimo na zvuk i lampice koje sijaju i sl. Ali, to je "kul" samo ukoliko spadate u dizajnere zvuka. Ako spadate u muzičare, ja se ipak mnogo više ložim na muziku koja se pravi sa tim zvukovima, pa makar dolazila i iz kineske kopije Casia. Razmislite o tome, moguće je da razmišljamo isto, samo ste usput zaboravili zbog čega se bavimo muzikom uopšte. |
Drugari, u ovoj temi bih voleo da vidim sledece:
-mp3 fajlove ka vintage demoima originalne MS20 -spisak poznatih korisnika -ko ima original spravu neka kaze nesto vise o njoj(secam se da je Don Solaris imao) i moze neki demo :) -predlog trekova gde se MS20 istice -dijagrame,nacrte,PCB, ko je proizvodjac knobova - sta vec....:banghead: |
Quote:
http://awolfe.home.xs4all.nl/studioMS20.htm |
Par dana sam bio na putu koji je podrazumevao i saobracajni udes i jos "svasta nesto", pa se otud izvinjavam sto kao moderator nisam brze reagovao...
Drage kolege, uz duboko postovanje svih koji su dali ucesca na ovoj temi, MOLIM da se prekine sa NEPOTREBNIM prepucavanjima i teskim recima, zaista ne vidim ni jedan dobar razlog za to. Ako se ocisti od ovih nepotrebih delova, zaista mislim da je cela dosadasnja "rasprava" bila korisna i da to jos moze biti. Naravno, bonusi koje nam je awacs obezbedio su sto se mene tice, jedan od najboljih "offtopica" ikad na forumu :). Dalje, za izricanje suprotnih i suprotstavljenih stavova i sudova i ubuduce NECE BITI BANOVA, jer bi se to kosilo sa samom prirodom foruma, ali za neprimerenu komunikaciju HOCE, samo kao krajnja mera, ako ni jedan drugi civilizovani vid dovodjenja komunikacije i rasprave u red ne uspe. Iz respekta prema svima molim da se rasprava vrati u normalan tok i izvornoj temi i da svi, kao nesto sasvim normalno i ocekivano, prihvatimo i sve buduce razlicite stavove kojih ce sigurno biti. Eto, nadam se (a, nisam ni hteo) da nisam zazvucao kao neki "pionirski predvodnik"...:wink: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:45 AM. |