![]() |
Re: Presonus Studio One 2.5
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
Ali nije stvar u tome nego evo slucaja: Otvaram projekt iz 2000g ..naravno nema veze sa danasnjim VSTI-em..dapace nesto sam vukao iz Reasona..ali ja kao "pametan":banghead: MIDI "majstor" svaku traku (midi zapis) u cubendovom projectu upisem i koji instrument taj doticni notni zapis sviri..I to spremim kao MIDI zapis ..za neka vremena. Otvaram to u ONE studiu svaka traka mi ima isto ime tj. naziv pjesme. Otvaram to u Cubu tamo lepo pise drumm ,bass traka..itd. Otvaram to u GNmidi-u tamo isto lepo pise koji instrument na kojoj traci.Otvaram taj midi u Cakewalk ista stvar.Probao sam to i sa "nepoznatim" midi zapisima..ista stvar. E o tome sam prichao. Znam da ovako "planinskim "jezikom mi je lakše da objasnim tu pricu.:grin: Neznam mozda vi radite drugim principom i dalekoo pametnijim. E to mi je iz prve zasmetalo u One studiu. Mislim da da sam razumljiv. A ono sa automobilima ne komentiram jer je to citat..:da: |
Koja fantazija od teme. Sad se ja pitam, ako uzmemo za primjer jednog Nissana GTR R35, koji se bez problema nosi sa recimo nekim diablom, murcielagom ili ne znam cime vec, plus sto se sa njim ladno ode i na pijac i na more, koji bi to daw bio. Zanimljivo. Definitivno fali jedna auto-moto rubrika.
|
Quote:
Quote:
"Nije bitno ciljati u metu, nego metati u cilj" :D |
Quote:
Quote:
Quote:
P.s. Sve je ovo relativno. Ko ce ici po grede ili vrece krompira, neka sebi uzme kombi. Ko ima 5 djece, ni karavan mu nece biti dovoljan. Razlicite potrebe, razliciti apetiti, razliciti afiniteti. Ali svakako, bolje pametno sutiti, nego svasta pisati. |
Quote:
Ne znam gde da pogledam sem na oficijelnom sajtu proizvodjaca...i hvala za ovo int. expert...imam ga od 97', red je bio da naucim nesto :D. Quote:
Quote:
|
kada ce midi efekti za studio one au bree
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:30 AM. |