![]() |
Re: Windows 7 64bit i Cubase 5
da dodam nesto na ovu temu sa jbridge-om...mozda nekome pomogne..
imao sam problema sa presonus sudio one 64 bit-nim i jbridgeom... auxhost error sa nexus 2 narodnim.. :banghead::banghead: kad bih instalirao sve nanovo radilo bi savrseno sat dva i onda errori....wtf???? rijesenje je bilo iskljuciti dep (data execution prevention) mislim da bi svi daw kompjuteri (sto koriste narodne software) trebali to iskljuciti... i onako sa daw-om ne ides online. po meni data execution prevention je naj vece smece sto je microsoft napravio... godinama sam se cudio sta mi u_ ebava krekove na kompjuterima... ...instaliras igricu za 5 dana neradi... wtf.... znaci pokrenuti cmd (as administrator) bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff enter.... jer to smece od (data execution prevention-a) mnoge third party dll-ove vidi ko malware i onda ih ujebe... |
Quote:
?alu na stranu, isprobao jBridge 1.3 i Kontakt 4.2.3, za sada sve lepo radi. Napraviću i neki jači test sa vi?e pojedenog RAM-a, pa javim. Uzdravlje! |
Po mojoj procjeni XP sp3 za sada dr?i vodu za audio produkciju.
I to po mojima iskustvima ..dosta. Govorim o W7 32bit i Xp sp3. Naroćito na sitnim a vrloo va?nim potezima.Neznam dali to samo meni ali evo jedan primer: u W7 Kod ućitavanja Projecta ako nema nekih plugina instaliranog u sistemu a project ga tra?i on jednostavno se ugasi ..i ti bleji?...a XP ućita sve i kad ga otvori? on ti napi?e koje pluginove nema?...tako da mo?e? nastaviti rad. Mo?da je već o tome bila tema ..ali ja ..toliko8-):da: |
Re: Windows 7.5.2
|
Odlican update ! :)
|
Opet nisu sredili always on top plaginova za drugi monitor.
Sent from my GT-N7100 |
Quote:
|
Prijavio. Tebi radi ok?
Sent from my GT-N7100 |
Sve radi bez problema, ni ranije nisam video da se neko zali na to .. a ako je svima ok, malo je verovatno da je bug :)
video screen drugog monitora: Code:
http://www.sendspace.com/file/ivwgdz |
1 Attachment(s)
proveri i da li ti je chekirano ovo
|
All times are GMT +1. The time now is 02:16 AM. |