Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dizajn i konstrukcija studija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=93)
-   -   Revolver Studio, iz temelja (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=38483)

quake2 20-01-2012 09:44 PM

Re: Revolver Studio, iz temelja

5 Attachment(s)
Sto se akustike drum rooma tice,doslo je do izmena.Ici cu na mnogo manji procenat drveta a mnogo veci kamena,nisam ispocetka imao uslova za to ali sada na srecu moze:).Skoro ceo drum room ide u kamen.Zamesali smo cetiri vrste razlicitog kamena.Zida se sa dosta velikim fugama i neravninama,difuzije ce biti dovoljno a sto se refleksije tice,tu jednostavno volim kamen,saturacija bez ijednog plug ina u startu:wink:.Debljina zida izmedju rezije i drum room-a na kraju ce biti skoro ceo metar i to u slojevima:kamen,cigla,airgap,cigla,airgap,azmafon.

quake2 20-01-2012 09:47 PM

Ova cev sto za sada viri je namenjena multikoru:).Isao sam na to da bude sto duza.Posle prolaska multikor kabla bice dopunjena i kamenom vunom.Multikor ce biti na kamenom zidu kao i neke od uticnica i prekidaca.

quake2 20-01-2012 11:28 PM

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 320667)
joj kako me oblije znoj kad vidim ove gradjevinske radove :banghead:

....pa u sustini ne postoji ozbiljan snimatelj koji nije zamesao bar sto kubika maltera:):):)....mi smo to presisali Matori,pripravnicki odradjen:).

Moritz 20-01-2012 11:39 PM

:thumbsup: bravo , svaka cast na trudu i istrajnosti, posebno ako imam u vidu ovu krizu i totalnu neizvesnost posla. Samo napred !

quake2 21-01-2012 12:41 AM

Hvala puno Matori,neke stvarcice poput stare kruskovace vec spremne za otvaranje....tako da se pripremi za rnr:).

Moritz 21-01-2012 12:50 AM

ja spreman :)

Bockie 21-01-2012 09:23 AM

:bounce2:

Prijavljujem se za "masterchef"... Neka "oranija" mora da ugine ili nesto...!!!

:D

Znak 21-01-2012 09:38 AM

U svakom slučaju, ovo je studio sa najlep?im imenom na Balkanu. Odmah asocira na onaj neprevaziđeni zvuk.

spidermusic 21-01-2012 02:26 PM

Zaista treba odati priznanje za ulozeni trud. Secam se svojih muka od pre desetak godina kada sam gradio svoju prvu verziju studija. Kakav god na kraju da je ishod, zadovoljstvo je veliko, jer se samostalno doslo do SVOG STUDIJA. Potpuno se slazem da "u sustini ne postoji ozbiljan snimatelj koji nije zamesao bar sto kubika maltera".

Zato, samo napred i srecno!

PS: Savete uvek treba razmotriti i izbeci ulazak u corsokak kao sto se to meni desavalo. Neka radovi teku glatko, do konacne pobede. :)

quake2 21-01-2012 08:33 PM

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 320705)
:bounce2:

Prijavljujem se za "masterchef"... Neka "oranija" mora da ugine ili nesto...!!!

:D

Mozemo na dva fronta Matori,rostiljce i kotlicce:),biraj bojiste:)

All times are GMT +1. The time now is 09:11 AM.