![]() |
Re: RTS hoce pretplatu i za automobile
Quote:
|
Quote:
|
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/v...ojeo+evro.html
Napominjem da je navedena "prosečna plata" potpuna budalaština i statistička laž, jer se računaju razni Bajatovići sa po 600-700-800 hiljada plate! Realno se prosek kreće oko 200-250€...ako bi računali plate do 100k koje su 99% svih plata... |
Quote:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
U oglasu tražili radnike koji će da fizikališu u magacinu bez plate
Rekoh da nema dna... moze gore i od ovoga... |
Ne kapiram shto se digla frka... mi koji redovno chitamo/pratimo oglase mozemo svakakvih
stvari da vidi... Ljudi su samo rekli istinu koji mnogi od nas odavno znamo... :banghead: Oni su bar ispali "poshteni" za razliku od mnogih drugih... ne vidim tu nishta loshe... Neki bolje da su se bavili fantomskim preduzecima i firmama koje se samo bave prevara... nego shto su gubili vreme s ovim... ;) |
Quote:
Ja kapiram. Treba oštro reagovati. :protest: Jbg druže, pa i Rimljani su roba morali da hrane i smeste! Ovim tempom pojaviće se uskoro oglas u kojem poslodavac traži da radnik radi i džabe i da "ti metne" 2 puta u toku smene... :asskick: Govnarijada, i treba osuditi aršin i uopšte kretensku ideju takvog bolesnog mozga koji je smislio to, a zatim i sve one anomalije koje bi to dopustile pod velom "ujedinjenog volonterizma" , ne vladinih umobolnika i sličnih pojava koje na nekim drugim poljima već kroje društveno ponašanje...! :oklagija: Quote:
|
Protestna motivaciona pisma:
?Odlučio sam da se prijavim na va? konkurs iz vi?e razloga, a najva?niji od njih je taj ?to nikada nisam radio u nekom magacinu, naročito ne volonterski. Smatram da je to sjajan način da nadomestim sve ono ?to sam propustio slu?eći vojsku u civilu.? :rotfl::rotfl::rotfl: |
Oshtro? Kako je ovo "o" od oshtrog... ???
Po tebi je oshtro to shto kazne jednog a sve ostale puste da rade shta hoce? Kada kaznish jednog a sve ostale pustish da rade shta hoce meni "neshto" govori da imash protiv tog odredjenog sluchaj... ne stav protiv toga (tj neki dil sa svima ostalima...) Vishe bi voleo da kazne sve ili nikoga... ta pravda ili zakon od kojih "gine" samo pojedinac nikada nije bila dobra, niti mi imamo neke koristi od toga... |
All times are GMT +1. The time now is 10:38 PM. |