Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Monitoring (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=136)
-   -   Adam a7x port noise (zapravo cijela AX serija) (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=36905)

lesha 22-02-2011 02:20 PM

Re: Adam a7x port noise (zapravo cijela AX serija)

Quote:

Originally Posted by Jan (Post 299775)
Ako je Artist bio pozvan i pitan za ProFire 2626, mogli su da kazu "Pozovite prodavnicu u Novom Sadu, mozda oni imaju" ili "Sacekajte da proverim sa prodavnicom u Novom Sadu, mozda oni imaju" a ne samo "Nema". Mislim da svako normalan ko je to sve doziveo se ne bi osecao lepo.

tih kartica nije bilo kod nas u trenutku tvog raspitivanja, pa mozda i otuda takva reakcija kolega. skoro smo ih dobili i trenutno ih ima u beogradu.

ne zelim ikoga da branim, musterija je uvek u pravu, sigurno je da je nama u cilju da prodamo robu i da musterije u isto vreme budu zadovoljne.

Jan 22-02-2011 02:29 PM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 299787)
tih kartica nije bilo kod nas u trenutku tvog raspitivanja, pa mozda i otuda takva reakcija kolega. skoro smo ih dobili i trenutno ih ima u beogradu.

ne zelim ikoga da branim, musterija je uvek u pravu, sigurno je da je nama u cilju da prodamo robu i da musterije u isto vreme budu zadovoljne.

Okej ako je tako, onda je moja prebrza reakcija.
Bitno da je sve okej sada!

Pozdrav

lesha 22-02-2011 05:29 PM

jan, cini mi se da si stekao utisak da te neko napada, verujem da su, spletom okolnosti, nedostatak informacija i greske u komunikaciji dovele do sve nervoznijih nastupa ucesnika diskusije..

tu smo da resimo situaciju na zadovoljstvo svih.

Jan 22-02-2011 07:12 PM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 299796)
jan, cini mi se da si stekao utisak da te neko napada, verujem da su, spletom okolnosti, nedostatak informacija i greske u komunikaciji dovele do sve nervoznijih nastupa ucesnika diskusije..

tu smo da resimo situaciju na zadovoljstvo svih.

Ja uopste nisam nervozan, niti nezadovoljan nicime :S
Nezadovoljan sam onim sto sam gore napisao vec, da se ne ponavljam ... Narocito nisam ljut ili nezadovoljan na artist u vezi sa A7x :S, jedino ti gluvi telefoni, sa tim ponajmanje, tako da nema razloga da se nijedna strana nadje uvredjenim :S
Ali eto, to sa regularnim spediterskim redom, ja nikad se nisam zalio da taj retrofiting mora odma da se uradi, moglo je odma da se kaze kad sam 16.2. dobio poziv od audio pro-a, sta vise cini mi se da sam rekao preko telefona "Kad god vam odgovara". Isto sam rekao i Adamovom suportu.
Sve je moglo da bude ovako:
"Jel mozete vi da sacekate nas spediterski red pa sa tim da posaljemo vas par zvucnika"
"Moze"
"Hvala, dovidjenja"

Ja jesam stekao utisak iz Misinog posta da on misli da neki moji postupci nisu okej, ali ako se varam u vezi sa tim, onda okej, my bad.

I to je to, meni nije jasno sto se tolika frka digla :S

Samo smo diskutovali o tome sta se desava :S

lesha 23-02-2011 12:06 AM

jos jednom prenosim informacije iz artist/audiopro centrale:

? Zao nam je ako se iz naseg predugackog objasnjenja situacije nesto moglo shvatiti kao prebacivanje krivice. Ako je neko kriv, onda samo losha komunikacija unutar Artist/ Audiopro/Adam i sporost u davanju aktuelnih informacija, kako na vlastite prodavnice , tako i krajnjim korisnicima koji su direktno zainteresirani, kao Jan. Za sve koji su reagovali u ovoj raspravi izrazili smo potpuno razumijevanje, imajuci na umu potpuni ?radio-silence? s nashe strane. Koliko se mozemo ?izvlaciti? na nesretne okolnosti i odsustvo nekih kljucnih aktera bas u momentima kad stvar postaje vruca, mislim da sad nije ni bitno. Opet se ispricavamo svima kojima je sve izgledalo kao nebriga za korisnike ?

bornaa 23-02-2011 07:06 AM

i da samo kazem for the record...decki u audiopro zagreb su mi bili pre zakon, susretljivi, skroz uslu?ni, radi?ni i razgovorljivi kad sam bio tamo preslu?avat monitore...jedina zamjerka je to kaj sam reko, da kao distributer nisu bili upuceni u nesto va?no ?ta sam ja sazno na netu u par sati googlanja, i to da su mi rekli da će saznat ne? i javit mi se i nikada se nisu javili.

Komplex 23-02-2011 08:11 PM

borna, car si majke mi... :D sad ces se cimati i cekati jos mesec da mogao si moje da uzmes i dobro obojici :skacu2::D

bornaa 24-02-2011 09:20 AM

Quote:

Originally Posted by Komplex (Post 299876)
borna, car si majke mi... :D sad ces se cimati i cekati jos mesec da mogao si moje da uzmes i dobro obojici :skacu2::D

pa da si mi ponudio istu cjenu za kolko sam ih dobio nove jos bi i razmislio :wink: a i alergican sam malo od tih plati u naprijed pa cekaj da ti posaljem dileve...

evo, moji juce stigli, peglam po njima, port noise se kuži na cirka 1/3 volumea sa sinewaveom od 45 do 60 herca, najizrazeniji na 60hz. 808 i 909 kickovi prde zamjetno tek na pola volumea, osobno za moju malo sobicu mi je to vec ful ful pre glasno.

eto kako reko, vidjecu kako ce mi iskustvo s time bit u workflow-u pa cemo vidjet dal cemo ih retrofitat il ne.

i komplex, jebiga cekacu jos tih 2 tjedna ekstra ako ce trebat ali mi je i draze ovako, prvo sada cekam da izdaju i tu mk2 verziju tj retrofitanu pa cu otic u ducan usporedit kako zvuci retrofitani model naspram starog pa onda odlucit sta cu...neke razlike u zvuku ce zasigurno biti

lesha 24-02-2011 02:15 PM

bornaa, probaj na par sekundi zacepiti bass reflex otvore na zvucniku dok svira neka muzika, pa javi da li i dalje ima noisea.
i molim te nemoj vise probati sine wave u testiranju monitora, oni sluze za slusanje muzike, ne za laboratorijske eksperimente.

kejkz 24-02-2011 03:53 PM

hehe, sve u svemu, da nisam citao ovaj forum, ne bih ni znao kakvo cudo imam kuci. Ovo je definitivno veci problem na ax5 i ax7 monitorima, kod mene se ta anomalija ne cuje bas tako lako, posebno ne kada se radi sa normalnim materijalom i na niskim jacinama.

All times are GMT +1. The time now is 09:11 PM.