![]() |
Re: Molim pomoc oko studentske sobe :)
Na pamet mi nije palo!
Sto se vuna ne koristi kao protupozarni materijal? :) U ovom slucaju spava u kutu u trapu :D |
|
Quote:
|
Triban svu vunu vadit vanka :/ Hmm... Al poprilicno si me uvjerija. Moga bi i to odradit!
|
Quote:
|
Quote:
Okej. Sutra radimo ostale chunkove pa cu to na kraju. Nisam jos stavlja tkaninu, tako da nije bed. |
... tu ne sme? imati pomislica kao ?to te Eomsy nagovara; oko elektrike je treba biti veoma previdan pa makar biti prepicajzlast iako misli? da nema ?anse da se ?to dogodi!!!
Elektrika je k***a koja se ne da dirati. |
Quote:
gde ima da se kupi azmafon u bg? |
Quote:
No uglavnom, Nenade, ne ?elim da me se krivo shvati, ali "kućna" struja (utikači, utičnice, razvodne kutije, pa čak i kutije sa osiguračima "malo većim" znalcima o struji) nije rocket science :shock:, poogotovo ubijanje struje u utičnici ... Naravno da se sa strujom nije za ?aliti i za igrati, jer mo?e biti pogubna, ali koliko je ljudi osposobljeno da radi sa motornom pilom, pa je svaki seljak koristi?! Najbitnije je da se opasan posao odrađuje sa extremnim oprezom, strahopo?tovanjem ... Dapače , ako ima imalo sumnje u sebe, preporučam da to ostavi stručnijem umu od sebe. Stepla je i mene tu i tamo, nije ba? ugodno, no to je zato ?to nisam po?tivao posao koji radim :mad:, pa eto mi .... Mislim da mu mogu dati detaljne upute kojih, ako se pridr?ava, nema brige o bilo kakvoj opasnosti po ?ivot, no ponavljam, ako postoji bilo kakva sumnja u sebe, OSTAVI DRUGOME .... |
Jeste Eomsy posve sam jednakog razmi?ljanja!
Mislim da sam u tom nazoru jasno napisao ili se ipak izgubilo sa prijevodom?:( ... ni akustika nije neka nuklearna znanost, zna biti tricky za mnogokoga:) I mene je struja jednom dosta "trefila" i bilo je interesantno; kao da sam se ponovno rodio (kad sam pomislio kako sam dobro pro?ao nego malo konci prstiju zagoreni... malko blackouta:)) Kako god; ne treba da pusti situaciju takva ?to jeste i ako isklopi glavni FID, proveri za svaki slučaj sa "fazenbriferom", te otklopi ručno posve tu utičnicu bit če posve ok. |
All times are GMT +1. The time now is 12:16 AM. |