Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Opa Pro Tools 9 ! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=35695)

DaBear 22-11-2010 02:37 PM

Re: Opa Pro Tools 9 !

Quote:

Originally Posted by quake2 (Post 291665)
Gledao sam video za PT9.Ono sto me je najvise interesovalo je ADC.Lepo je reseno to sto je ADC pregledan,ako tako mogu to da nazovem,u svakom trenutku se lepo vidi koja traka koliko kasni itd. bez odlazenja u neke druge prozorcice.Ono sto mi itekako smeta je sto ADC ima limit:banghead: koji je 4096,sto znaci otprilike 4 ili manje plug ina po kanalu.Posle toga ide opet pomeranje traka,blaga katastrofa,gore od toga je samo to sto ADC-a do sada nije ni bilo.Da ne ulazimo u to kome je koliko i zasto plug inova po kanalu potrebno ali...21 je vek,svi ozbiljni sekvenceri imaju extra ADC...ako Avid hoce u native svetu da im parira,mislim da ce morati da batale sva ta ogranicenja koja imaju.Inace cu u svakom slucaju ponovo da se malo igram sa PT,u globalu je to sequencer koji meni najvise lezi,naravno ako je proba dozvoljena:wink:.

pa uzmes PT HD (sa karticama) i ne razmisljas - samo rokas!
A , sto kazes - sta ce ti 4 plugina (i vise) po kanalu? he he he ...

quake2 22-11-2010 03:30 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 291680)
pa uzmes PT HD (sa karticama) i ne razmisljas - samo rokas!
A , sto kazes - sta ce ti 4 plugina (i vise) po kanalu? he he he ...

Da sam imao kesh na gomili najradije bih uzeo HD......ovako sam kupovao posebno neku kartu,pa posebno neke konvertore,pa posebno dsp...i pukao isto para kao sto kosta HD i sada imam isto to,samo malo razlicito:) i povremeni problemcic sa nekompatibilnostima komponenti.Ako neko hoce da "usitni" HD koji prodaje,neka mi se slobodno javi:).Nego ako ima neko link za tu probu 9-ke....bio bih mu zahvalan,ne nalazim ja to jos nigde.

Bitch 22-11-2010 04:43 PM

da ne zaboravimo, i na HD sistemu je 4096 granica :) samo, jbg, imas kartice pa vozi :wink:

gorjan 22-11-2010 07:13 PM

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 291653)
evo verzije za mac, ko hoce nek proba..... verovatno ce i za nas biti za koji dan:)

cini mi se da su i 8icu "pustili" samo za mac, mozda tako bude i sa 9kom...
kontrolisana piraterija je, izgleda, odlican marketing:wink:

OFF 22-11-2010 09:30 PM

ma, mene to ne pogadja...... ne planiram da menjam Cubase, uz duzno postovanje naslova teme

quake2 22-11-2010 09:32 PM

U bre,nisam znao da je i HD ogranicen sa ADC-om:(...Nego,jel moze 9-ka da se proba ili ne?Mac je kod mene,treba mi samo jedan carobni link,a da nije onaj a....n.ws, ajd saljite ljudi,sta ste se stisli:-)

DaBear 22-11-2010 09:57 PM

Quote:

Originally Posted by quake2 (Post 291710)
U bre,nisam znao da je i HD ogranicen sa ADC-om:(...Nego,jel moze 9-ka da se proba ili ne?Mac je kod mene,treba mi samo jedan carobni link,a da nije onaj a....n.ws, ajd saljite ljudi,sta ste se stisli:-)

nema jos nista da radi...kazu "bice za koji dan, sad je u beta fazi..."

Bitch 22-11-2010 10:00 PM

Quote:

Originally Posted by quake2 (Post 291710)
U bre,nisam znao da je i HD ogranicen sa ADC-om:(...

pa i nije frka kad imas HD karte :) meni je realno samo jednom izasao red alert sa ADC-om, ali imao sam zilion plagova u chainu.... realno, nema nikad problema u radu :wink:

quake2 22-11-2010 10:08 PM

Quote:

Originally Posted by Bitch (Post 291716)
pa i nije frka kad imas HD karte :) meni je realno samo jednom izasao red alert sa ADC-om, ali imao sam zilion plagova u chainu.... realno, nema nikad problema u radu :wink:

Cackao sam ga desetak dana bas na HD-u i takodje nije bilo nikakvih upozorenja,zato me je i iznenadilo da tu ima nekih limita.Pazarice se to kad tad:wink:,bez obzira na ovaj softver.

Bitch 22-11-2010 10:23 PM

za te pare, da, pristojna konverzija.
Sa devetkom, hm, otvara se hiljadu opcija - SSL AlphaLink, Lynx, Rme.... ali pitanje samo koliko ce to da bude stabilno... Radice sigurno, mada opet, izasli su novi Avid IO... videcemo sta industrija kaze :)

All times are GMT +1. The time now is 01:37 PM.