![]() |
Re: kome uopste trebaju gitaristi !!
Quote:
|
Otvorite temu o meni, kad sam vec toliko bitan. Obecavam da je necu minirati.
Svako ima pravo na svoje misljenje. Ovde je tema, da li ima smisla uopste svirati gitaru? Moje misljenje, ukoliko znas da sviras gitaru, onda je treba snimati. To je realan stav. Iako sam godinama radio sa kompjuterom, misljenja sam da je ziv instrument ne zamenljiv i da ga treba odsvirati i snimiti... |
Otvoriti temu o tebi!Covece,shvati jednu stvar,ti si ovde apsolutno nebitan i zato te vecina ignorise,a od danas i ja.
|
Quote:
|
Quote:
Mislim da je kompozitor prije toga imao i drugi username pa su ga banirali, legenda.... :D |
Muzika je nastala od muzickih instrumenata kao alat sa kojim prenosimo nasa osecanja i kompjuteri su sad moderni instrumenti kojima prenosimo nasa osecanja . Svaki instrument je odraz svoga vremena prvi covekoliki majmuni su koristili mocuge u kojima su udarali u debla i stvorili prvi ritam .A to je bilo sasvim dovoljno za taj intelektualni nivo tog vremena . kako se covek razvijao tako su i instrumenti napredovali a i muzika . Nemojte me pogresno razumeti ali vrhunac muzike je doba klasike kad su se uglavnom i postojali svi vidovi instrumenata pa i muzika je najkopleksija billa , da ne pricam o filharmonijama to je vrhunac . Iako sad tehnoloski smo mnogo napredniji od tog vremena muzika je sve prostija ali sirovija koji je odraz ovog vremena to jest nasilja . Tacno po muzici covek oseca u kakvo je vreme je pisano delo.Po mom senzibilitetu uvek cu davati prednost zivom instrumentu jer tu se oseca dusa. Dok semplovi u elektronskoj muzici su u redu jer su jednolicni prazni kao i ovo vreme koje sad zivimo .:rolleyes:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
fina tema :)
|
Quote:
Za moj ukus tehno i sl. je bez sadrzaja i ideja. Nekom nije, stvar, ukusa. Slusaj sta hoces i pusti druge na miru... Ako zelis otvori temu o meni, pa se sit ispricaj, imas dosta sagovornika... |
All times are GMT +1. The time now is 04:50 AM. |