![]() |
Re: Da li mislite da Hip Hop muziku ceka svetla buducnost kod nas ??
a zasto jednostavno ne prihvatite da Srbija nije REP zemlja i da u Srbiji nikad rep ne moze da bude sto je u nemackoj, francuskoj, poljskoj, slovackoj...itd itd. Razglaba se da'l rep u srbiji ima buducnost. NEMA al ne zato sto nije kvalitetan, ima brdo kvalitetnih stvari (kao i krsh stvari naravno) al eto, jednostavno nema ko da plasira kao sto rekose jan i tribal.
|
srbija je itekako rep zemlja. samo se ta kultura treba negovati.
|
Quote:
Jo? dok sam bio dijete, mati mi je pričala : "Povuci, potegni, ... , ... I i?čupa?e - REP(u)" :grin: |
realno pogledaj
shta se slushalo pre roka? i zashto je rok postao toliko popularan? i zashto je propao? problem je shto je hip hop sada zamro na globalnom nivou i jako je teshko vaskrsnuti ga u zemlji od 7 miliona ljudi.. na svu srecu tu su nam braca iz okoline |
Nikada nije umro (zamro) niti jedan od muz. pravaca, pa neće ni hip-hop.
Doći će ne?to drugo ?to će ga skinuti sa portfelja, i to je sve. Svaki od klasičnih muz. pravaca je 'vaskrsavao' transformisan ili ne. Hoće li to biti sa HH - ko do?ivi dovoljno dugo, vidjeće. :) {(pod 'klasičnih' ne mislim na tkzv. klasičnu muziku [ozbiljnu muziku - ja imena joj :)]} |
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Trk1Xf0POk0&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Trk1Xf0POk0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
|
Quote:
Quote:
|
brate kako ocekujes da se rep probije u zemlji gde vladaju ZVEZDE GRANDA a ukidaju JA IMAM TALENAT? :rotfl:
i da matori SLOVACKOJ...zasto mislis da jedan clan grupe Kontrafakt sad na novom albumu ima beat od Dj Premiera i sta mislis kako je jedan kontrafakt uspeo da dostigne 2-3 puta platinasti status u slovackoj? U Slovackoj, Poljskoj, Hrvatskoj, Bugarskoj, Rusiji....itd da ne nabrajam se rep mnogo vise slusa nego kod nas... |
Quote:
U Hrvatskoj je gotovo isto stanje kao kod nas, a u Bugarskoj nigde repera na tv-u ne mozes da vidis, igrom slucaja su mi prijatelji neki ljudi sa Bugarske hiphop scene, Skopje Via Sofia (Pancir Records), Skill & Hose, Podnulevia, Desislava ima ih jos kojima sam zaboravio imena...Rade oni, ali nista gore ili losije od nas, s tim sto su mnogo veci hard core sto se zvuka tice... |
nemam pojma, ja znam da SPENS moze koliko toliko da zivi od muzike...ne gledam njihove televizije i sranja...tj nisam u prilici da gledam bugarske i hrvatske kanale ali znam kakav je rep u slovackoj i poljskoj...
Aj Jane sto polemisemo za dzabe...koliko bi se Americi ili Francuskoj ili Nemackoj platio jedan tvoj bit? jel bi ga prodao iskreno ispod 300eura? onako nekim reperima za koje znas da zive od muzike, lepo zaradjuju i sranja? il bi mozda isao i do 500-800-1000eura za instrumental s obzirom kakvu ti bitchinu znas da uradis??? jbg...tako je kako je...a evo ti novi talas..elitni odredi...t-pain kopije u srbiji i 95 godiste slusa rep...ko ce da slusa tvrd rep? 300ljudi u celoj Srbiji...jednostavno premalo se ulaze - nista se ne vraca...kapiram da artisti nemaju da ulazu a ovima sa televizije super ide i ovako pa ni ne zele da menjaju nista tako da eto..:) |
All times are GMT +1. The time now is 05:27 PM. |