![]() |
Re: Gde je granica neukusa u tekstovima pesama?
alek, pretpostavimo da svi prestanemo da psujemo u nasim pesmama; koji je vas sledeci korak?
|
Nemoj me precenjivati Flamez. Ja nisam mnogo bitan u celoj ovoj stvari. Bitniji ste Vi, Vi trenutno ?ivite sa svime ovim. Iz prilo?enog se da zaključiti da ja nikakav uticaj nemam ovde. Malo smo elaborirali problem (barem ono ?to ja do?ivljavam kao problem), nismo daleko odmakli, tako da mislim ako niko vi?e nema ?ta da doda da je sledeći korak da moderator ovu temu zaključa i molio bih ga (ko god da je) da to uradi.
Vama svima bih po?eleo sve najbolje, i da oni koji stvaraju muziku (kakvog god da je ?anra) istu stvaraju po sopstevnim nadahnućima i savesti. Va?a muzika je Va?a, ona predstvlja Vas, pa kakvu god da je napravite ona je Vi. Postarajte se da Vam muzika bude dobra, za ?iri krug ljudi. Veliki pozdrav jo? jednom i ako se i ostali sla?u da zatvorimo ovaj thread. |
Quote:
Mislim, ja nemam umetničko poreklo ali poštujem slikare, vajare, grafičare, multimedijalne umetnike (sa ovima potonjima već dugo sarađujem na razne načine). Kada sam bio klinac, a i kada sam bio mnogo matoriji ulazio sam svakih par meseci u Narodni muzej u Bgd (dok ga ne zatvoriše) samo da bih video Ubavkićevu Ženu sa velom - čim se popneš na prvi sprat, odmah levo pored stepenica. Onako s?m, bez škole ili matoraca. Pa šta? Čitao sam i Oskara Vajlda, pa u predgovoru za roman Slika Dorijana Greja pročitao: "Nema ničega poput moralne ili nemoralne knjige. Knjige su dobro ili loše napisane. To je sve". Ali TI si pokrenuo temu, postavio retoričko pitanje i nikada nisi zaista odgovorio na njega (a retorička pitanja postoje da bi se na njih odmah odgovorilo, jel' da?). Dakle, sad ja tebe da pitam: Alek, šta tebi konkretno smeta u tekstu pesme Yo!Hambin? Npr. "ružne" reči, kontekst pesme itd.? Možda si negde već natuknuo odgovor, ali priznajem da sam možda bio zaslepljen silnim slovima koja si otkucao, pa mi je odgovor ostao nedokučiv. Ako te mrzi da ponovo pišeš, samo uradi copy/paste tog pasusa. Pozdrav, Vasa |
Quote:
da, stvarno bi bilo lepo da alek napiše eksplicitno. (inače, naziv je "yo!hambin 91" gde je taj dodatak kapiram jako bitna odrednica i čini mi se još više udaljava smisao pesme od vulgarnosti koja smeta aleku :neutral:) |
Ma bice bolje, evo i gosn' Dzenan skinuo Roberta Kreja... ...bar uvod...:banghead:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GkDvF6-oThs&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/GkDvF6-oThs&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SyARwzjJee0&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SyARwzjJee0&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
sta znaci to ime, uopste?
edit: naso |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
mislio sam na dzoambin. al nadjoh.
a i dobar prevod za dzenana. |
Quote:
Quote:
Dakle Alek, ako ti je tolika frka od prostih reči mogao si čim si se učlanio na ovaj forum da krene? od D?onija ?tulića (Poljubi me) i Riblje čorbe (Amsterdam). Nisi morao da čeka? Yo!Hambin (91). A ne sumnjam ni da će tvoji sinovi postati dobri i odgovorni ljudi, po?to ih ne vaspitavamo ni D?oni, ni Bora, ni Drakula iz Direktora, ni ?kabo, ni ja i moji drugari. Izvinjavam se ?to mi se preksinoć činilo da ova diskusija mo?e da bude ne?to vi?e od op?te logoreje kojoj sam do sada i sam doprinosio. Neću vi?e. Pozdrav, Vasa |
Alek,matori,ti imas BAS BAS jako puno slobodnog vremena zar ne?
to je tako kul. |
All times are GMT +1. The time now is 09:35 PM. |