![]() |
Re: PT vs. Steinberg \samo konstruktivno/
Quote:
si ti poskidao sve one hotfixeve i update-ove ??? |
1 Attachment(s)
Quote:
Ali, u pravu si za Snow Leopard, on ce biti Full 64 bit-a, tada ce sve da legne na svoje mesto, Apple retko kad omane... Quote:
Srecom pa DP ne lici na PT... :wink: |
Ne, nego sam ostao na onoj verziji sa instalacionog diska!
Znam da sam mator, ali sam uspeo skromno da savladam internet.:da: |
Quote:
Vrati se na atari!!!!! |
Bi ali, neradi Auto Tune!
|
Quote:
|
To sto si platio C5 ne znaci da trebas biti nerealan... :) Nema tu nagadjanja, cista je logika, ako ti radi na MS a ne na OSX, dok je sa Logic-om i PT sve u redu (manje-vise), onda je problem sa nekom bagom... Uostalom, nisi ga ti pravio pa da se zestis tako, prosto me zabole za ove i one, cinjenice su bitne... :)
Inace Flash i Java su mnogo bitni, pogotovo za DAW... :wink: Vidis ono sto zelis da vidis, ako si zamislio kako je Win $ranje tako ce ti i biti, kao i suprotno... Sto se tice DAW-a iz snova, pa budi nepristojan koliko hoces, ali sve mi je uvek radilo dobro, osim kad nisam tehnicki onemogucen, vezano za memoriju na Win 32, a to i nema veze sa DAW-om koliko sa onim ko radi sa njim... Imam Win i OS X, Logic, PT i Steinberg, sve ih koristim manje, ili vise, ne robujem klanovima kao vecina ovde, zato upasi svoj jatagan, na pogresnog si se namerio... :) Rdjavom Qrcu i dlaka smeta, pa tako Flash i Java imaju veze sa bilo cim... :wink: |
pobedio si druze , a da se sad lepo vratimo na topic ...
@lacky otkud znam , meni je krahirao dok pametnjakovic nije skinuo te hotfixeve i sl. a imam skromniju verziju cubase-a i sad radi super ... blablablaaa |
Quote:
Ti bash volis da si pametan i upravu. Cestitam :wink: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:19 PM. |