Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   PT vs. Steinberg \samo konstruktivno/ (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=26663)

alavuk 29-03-2009 05:32 PM

Re: PT vs. Steinberg \samo konstruktivno/

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 239971)
Na neorginal Nuendo 3 (na PC) kod kuce mi sve radi!
A na orginal 4, na Mac pada koliko oces!
Sta cemo sad?
Nema to veze Original ili Narodni, druge su stvari u pitanju (plugovi i optimizacija sa OS-om)!

si ti poskidao sve one hotfixeve i update-ove ???

kravadinka 29-03-2009 09:54 PM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Moritz (Post 239980)
Moram da priznam da od kada sam presao na MAc mnogo sam nezadovoljniji performansama Steinberga nego na PC. Cubase 5 mi se u toku jednog dana srusio 5 puta iz cista mira, na matorom PC za sada sjlaka ko bombonica. Apple-u dajem jos jednu sansu sa Snow Leopard-om da poprave skrnavluke i nepotrebni zderacki fenseraj koji mi u idle modu jede 600MB RAM memorije, i gde mi Absynth4 sa obicnom farbom pojede 30-40% oba procesora!!????...dakle kao sto kaze Lacky OPTIMIZACIJA!!!!?!

Pa vidi, ako PT i Logic rade kako treba onda nije do Leoparda, zar ne?! Istina, malo se poneki zale na vise zauzete memorije na grafiku, ali to i nije tako bitno jer na Leopardu nemas ono ogranicenje sa 2.3 gb, mozes gurati do 4 gb po aplikaciji, tako da to i nije toliko bitno... Pre ce biti da je C5 malo bagovit, ali lagano tek je izasao...
Ali, u pravu si za Snow Leopard, on ce biti Full 64 bit-a, tada ce sve da legne na svoje mesto, Apple retko kad omane...

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 239973)
Necu u inat!
Prelazim na Digital Performer.
Nemozete me zajebati, radi i na HD-eu!
Koristi i TDM plugove kao i RTAS!
Tim govnarima iz Digi Design-a necu dati pleasur, makar zavrsio na groznom Logic-u, na kome nikada necu zavrsiti!

Uuu, ali si ostrascen... :) Opusti se, nije Logic grozan, a i sta imas protiv DigiDesign-a?! Nemoj mi reci da si jedan od onih koji ce biti i destruktivan, samo da ispuni neki svoj hir... ;)

Srecom pa DP ne lici na PT... :wink:

LACKY 29-03-2009 10:00 PM

Ne, nego sam ostao na onoj verziji sa instalacionog diska!
Znam da sam mator, ali sam uspeo skromno da savladam internet.:da:

fosnex 29-03-2009 10:24 PM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 240103)
Ne, nego sam ostao na onoj verziji sa instalacionog diska!
Znam da sam mator, ali sam uspeo skromno da savladam internet.:da:

Vrati se na atari!!!!!

LACKY 29-03-2009 10:54 PM

Bi ali, neradi Auto Tune!

Moritz 29-03-2009 11:49 PM

Quote:

Originally Posted by kravadinka (Post 240099)
Pa vidi, ako PT i Logic rade kako treba onda nije do Leoparda, zar ne?! Istina, malo se poneki zale na vise zauzete memorije na grafiku, ali to i nije tako bitno jer na Leopardu nemas ono ogranicenje sa 2.3 gb, mozes gurati do 4 gb po aplikaciji, tako da to i nije toliko bitno... Pre ce biti da je C5 malo bagovit, ali lagano tek je izasao...
Ali, u pravu si za Snow Leopard, on ce biti Full 64 bit-a, tada ce sve da legne na svoje mesto, Apple retko kad omane...

Ocigledno je da si ti nasao DAW svojih snova i da na sve ostalo vise ne sija sunce. Tvoj izbor. Ne znas da li je C5 bagovit jer samo nagadjash, a sto se tica Apple-a omanuo je. Absynth je pokrenut kao standalone aplikacija, isto vazi i sve ostale NAtive Instruments koje pokrenem. Drugo, ako ce usrani flash i java na web stranicama da mi zderu procesor onda jebem ti taj OSX Leopard. Apple je sam priznao da imaju taj problem sa flashom i javom na leopardu...i da ne nabrajam dalje. Sve su to ista sranja samo drugacije pakovana. Svi koji ne moraju nisu ni prelazili na Leoparda nego su ostali na Tigru iz sasvim razumljivih razloga, tamo sve radi kako treba!

kravadinka 30-03-2009 12:28 AM

To sto si platio C5 ne znaci da trebas biti nerealan... :) Nema tu nagadjanja, cista je logika, ako ti radi na MS a ne na OSX, dok je sa Logic-om i PT sve u redu (manje-vise), onda je problem sa nekom bagom... Uostalom, nisi ga ti pravio pa da se zestis tako, prosto me zabole za ove i one, cinjenice su bitne... :)
Inace Flash i Java su mnogo bitni, pogotovo za DAW... :wink:

Vidis ono sto zelis da vidis, ako si zamislio kako je Win $ranje tako ce ti i biti, kao i suprotno... Sto se tice DAW-a iz snova, pa budi nepristojan koliko hoces, ali sve mi je uvek radilo dobro, osim kad nisam tehnicki onemogucen, vezano za memoriju na Win 32, a to i nema veze sa DAW-om koliko sa onim ko radi sa njim... Imam Win i OS X, Logic, PT i Steinberg, sve ih koristim manje, ili vise, ne robujem klanovima kao vecina ovde, zato upasi svoj jatagan, na pogresnog si se namerio... :)
Rdjavom Qrcu i dlaka smeta, pa tako Flash i Java imaju veze sa bilo cim... :wink:

alavuk 30-03-2009 02:27 AM

pobedio si druze , a da se sad lepo vratimo na topic ...

@lacky

otkud znam , meni je krahirao dok pametnjakovic nije skinuo te hotfixeve i sl. a imam skromniju verziju cubase-a i sad radi super ... blablablaaa

Moritz 30-03-2009 08:47 AM

Quote:

Originally Posted by kravadinka (Post 240145)
To sto si platio C5 ne znaci da trebas biti nerealan... :) Nema tu nagadjanja, cista je logika, ako ti radi na MS a ne na OSX, dok je sa Logic-om i PT sve u redu (manje-vise), onda je problem sa nekom bagom... Uostalom, nisi ga ti pravio pa da se zestis tako, prosto me zabole za ove i one, cinjenice su bitne... :)
Inace Flash i Java su mnogo bitni, pogotovo za DAW... :wink:

Vidis ono sto zelis da vidis, ako si zamislio kako je Win $ranje tako ce ti i biti, kao i suprotno... Sto se tice DAW-a iz snova, pa budi nepristojan koliko hoces, ali sve mi je uvek radilo dobro, osim kad nisam tehnicki onemogucen, vezano za memoriju na Win 32, a to i nema veze sa DAW-om koliko sa onim ko radi sa njim... Imam Win i OS X, Logic, PT i Steinberg, sve ih koristim manje, ili vise, ne robujem klanovima kao vecina ovde, zato upasi svoj jatagan, na pogresnog si se namerio... :)
Rdjavom Qrcu i dlaka smeta, pa tako Flash i Java imaju veze sa bilo cim... :wink:

Ti bash volis da si pametan i upravu. Cestitam :wink:

zlobisha 30-03-2009 09:08 AM

Quote:

Originally Posted by Moritz (Post 240198)
Ti bash volis da si pametan i upravu. Cestitam :wink:

Pro tools that... :p

All times are GMT +1. The time now is 11:19 PM.